Tuzson Bence szerint a Jobbik nem akarja figyelembe venni az emberek akaratát. A Jobbik a letelepedési kötvények árusítását szabta beleegyezése feltételéül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na még a végén kiderül, hogy a jobbik is hazaárulók gyülekezete, mert nem veszi figyelembe egy érvénytelen népszavazás eredményét. A jobbik semmiféle bevándorlót nem akar és még a végén ő lesz a szemét :D Marakodjatok csak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Íme a bizonyság; ártunk és qurmányunk az üzeni, hogy tessenek tudomásul ,venni mind a 3,3millió idétlen birkának, hogy arra szavaztak, hogy a Fidesz gátlástalanul lophatja ki a szemünket is! Sajnos nem csak az övékét! =))
coni
Van benne igazság, hogy a pénzes terroristák nagyobb kockázatot jelentenek az országnak mint a nincstelenek..
Zeta
Mért ne lehetnének, a vásárlók között terroristák, vagy terroristákat támogatók. Nagy alku van a háttérben! Ha nincs 7.módosítás,az eddigi felhajtás,csak Orbán fejével végződhet, ez pedig előrehozott választást,amit nyer az Orbán,Vona páros
Macskaszem
Ha valaki meg tudja szorongatni a csúti maffiózó nyakát, az Vona. Kezdetnek nem rossz, csak el ne engedje, míg szusz van benne.
eszegfu
Milyen "emberek akaratát" nem veszi figyelembe a Jobbik?! Arról a népszavazásról beszél, ami érvénytelen?! A másik: a népszavazási kérdés pedig egyáltalán nem tett különbséget, hogy menekült letelepedéséről, vagy kötvény vásárlással jött "harmadik országbeli" emberek letelepedéséről van szó! Biztos sokáig agyaltatok a kérdés kitalálásakor és mégsem lett egyértelmü... most már fujhatjátok... Vona "megtalálta a rést a pajzson"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.