Több mint 50 százalékkal emelkedtek a lakásárak Budapesten az elmúlt két évben, míg országos átlagban mintegy 28 százalékos volt a növekedés a Magyar Nemzeti Bank (MNB) új lakásár-indexének adatai szerint.

Az MNB szerint ennek ellenére az áremelkedés "nem túlzott mértékű".

Felhívták a figyelmet ugyanakkor, hogy bár a felszínen még nem látszik a probléma, de az ingatlanpiacon nagyon hirtelen is képesek megjelenni a kockázatok.

Az MNB-lakásárindex részletes területi és településtípus szerinti bontásban is mutatja a lakásárak alakulását 1990-től kezdődően. Értékeit a jegybank negyedévente közli.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Bringás: Neked megteszi egy tanyasi vályogviskó is. Ami meg az örömödet illeti, ezt mondd a dilinyós vezírednek és a fakutya vigyorú esztergányoló miniszterednek!:-))) Meglátjuk, mi lesz a válasz, de ajánlom a futást!:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@Cicamama55: Kérlek, engedd meg nekem, hogy azt szeressem, akit akarok!
Cicamama55
@Bringás: Én megengedem! :) Mondjuk én csak a családtagjaimat szeretem...A politikusokat maximum tisztelem. Már aki megérdemli. Páran vannak még, csak az a baj, hogy minden jelenlegi pártból állna az össze. " Puzzle kormány" lenne. :)
Borsodi
Igen Borsodban is észrevettük itt legalább 50%-al csökkentek az árai a lakásoknak, munka nincs csak közmunka azaz alibi munka ,viszont a hitel nőtt.
silber13
@Cicamama55: Budapesti?? Ez az embertelen fajakó??:-)))))
Cicamama55
@silber13: Nem oszt, nem szoroz! :) Ha budapesti, ha nem, a hozzászólására az én véleményem ugyanaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.