A 444.hu pár napja arról kérdezte a fideszeseket a Parlamentben: mi a véleményük, hogy Rogán Antal lebukott azzal, hogy nem mondott igazat a luxushelikopterezéséről.

Erre ma az alábbi levelet kapták az Országgyűlés sajtófőnökétől:

"Tájékoztatom Önt arról, hogy a 444.hu munkatársai, Plankó Gergely és Tamás Bence Gáspár 2016. október 10-én, hétfőn többszörös kérésünk és figyelmeztetésünk ellenére ismételten megszegték az országházi sajtótudósítás rendjére vonatkozó 9/2013-as házelnöki rendelkezést.

Az engedély nélküli forgatás mellett fizikailag is akadályozták Halász János államtitkár bejutását az üléstermi folyosóra.

Munkatársaik viselkedése, a szabályok tudatos és sorozatos ignorálása, a korábbi figyelmeztetések semmibevétele miatt házelnök úr felfüggeszti a 444.hu szerkesztőségének akkreditációját."

A szerkesztőség közöl egy ábrát arról, hogyan teszik lehetetlenné az újságírók munkáját a Parlamentben. A képen zölddel jelölt részen lehet legálisan kérdezni a képviselőket, a pirossal jelölt részen pedig nem:

 Helikopteres Rogánról kérdezett a 444, kitiltották őket a Parlamentből

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Akkora a sajtószabadság, hogy nem fér be a Parlament minden helyiségébe!
Sunyi trógerek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Befér abba a két lyukba az akkreditált képviselő fele?
WC van az engedélyezett területeken?
RonaGyuri
@szaboria1: nem ezt nevezik Orbán-féle sajtó-szabadságnak! =))
Hellcat
A Kósa kegyetlen bazdmeg...Egy értelmes mondatot nem bír összerakni.
quadrocopter
Akkora a sajtószabadság, hogy nem fér be a Parlament minden helyiségébe!
Sunyi trógerek!
solidedge
A kormány közeli sajtónak nem kell a parlamentbe menni. Tálcán kapják az ellenzékről szóló lejárató híreket. A sajtószabadság a kormány értelmezése szerint az, hogy az ellenzéki lapoknak szabad kussolni. Teheti ezt a kormány, mivel nincs ellensúly. Mint tudjuk a nagy hal bekapja a kis halat, de a kis hal is bekaphatja a nagy halnak.
justhpeter
Érdekel lesz, amikor a két diktátor - Orbán és Kövér - összevesznek, melyikük a nagyobb. Szerintem egyforma barom mindkettő. Ki kellene próbálni őket igába kötve.
bencemacska
@justhpeter: Nem vesznek össze. Ők szimbiózisban élnek!
kai hansen
nagyobb a demokrácia mint sok nyugati országban ;) ;) ;)
perfekt
Rogán egy paraszt. Miután büszke is származására, büntetése legyen kegyes .izzó vas trónon elégettessék-előtte mellére tüzes vassal rá tetoválni, büdös paraszt!
sokanvagyunk
Most hogy kitiltották őket a parlamentből vajon honnan fognak értesülni a világ dolgairól ezek az alultájékozódott pártkatonák?
Szókrakész
@sokanvagyunk: Gáz lesz, mert az egyik hírcsatornájuk, Gyurcsány és csapata se jár már be.
Bringás
Megértem, hogy bonyolult a téma. Megszabták, hol lehet kérdezgetni és ezt megszegték. Egy hölgyet sem teszünk magunkévá ha az igen helyett nemet mond!
Ez a különbség a sima coitus és az erőszak között! Talán apróságnak tűnik a parasztoknak!
egyvandor
Az általunk fenntartott intézményben általunk kimagaslóan javadalmazott képviselők nem hajlandóak egy egyszerűen feltett kérdésre válaszolni. Bárkit aki erre kísérletet tesz, Gorbán nertársa a saját előéletét lefelejtő leköpő kövér tevőleges irányításával ki lehet tiltani ebből az épületből. A hazug, tolvaj, sumákoló politikusok meg védettséget élvezve röhögnek rajtunk. Semmibe veszik azokat akik a mi tájékoztatásunkért dolgoznak. Suttyó módon gagyi trükkökkel telefonálás, fontos megbeszélésre igyekvés, ... (már iszonyatosan nevetséges) igyekeznek elkerülni a kérdéseket.
Kérdezném a "nemzethy tömjénfüstre" áhítozókat.
Szerintük mennyire vehető komolyan annak a nemzetre hivatkozása aki semmibe veszi honfitársainak azon csoportját akik mást "kasztba" tartoznak?
Vagy annak a nemzetre hivatkozása aki gátlástalanul lenyúlja, haveroknak, rokonoknak strómanoknak játssza át a közösen nagy nehezen összegürcölt közvagyont?
Ki az az idióta aki ezeknek hisz???
egyvandor
@quadrocopter: nem fér be. :DDD
Pedig ez nagyon siralmas.
egyvandor
@perfekt:
Ha még csak paraszt lenne! Ez a jobb helyzetben lévők kifejezése azokra akiknek megélhetési teendők miatt nem volt lehetőségük iskolázottságra.
Ez egy rafinált SUTTYÓ!!! Nem ostoba, nem képzetlen, sőt meglehetősen dörzsölt rafinált, számító alak. Bárkit, bármikor akár egy lyukas két fillérért
egyvandor
@solidedge: Nem kell de azért ott vannak, hogy ne legyen idő hiteles kérdést feltenni.
egyvandor
@justhpeter: Gorbán és kövér nem veszhetnek össze. A nertársak magjának sorsa öszzekovácsolódott.
egyvandor
@kai hansen: Nyugatra? Valóban! :DDD Nyugati hosszúság 245°!!!, Északi szélesség 39°
egyvandor
@perfekt: rogán egy valaha tisztességes paraszt családból suttyóvá züllött politikussá vált.
egyvandor
@Szókrakész: Fején találtad a nagymamát. :) A parlamentben olyan nyílt politikai beszéd folyik hogy csak abból lehet tájékozódni.
Szókrakész
@egyvandor: Ne feledd hozzátenni, hogy abból az épületből, amit a nép az adójából tart fenn.
Benne a sok féreggel, csótánnyal, patkánnyal, ...
Sőt a politikusok is a mi pénzünkből melegedhetnek odabent.
Tehát az egész épület, tokkal, vonóval a miénk.
perfekt
@egyvandor: Gyermekkorom iskolai szüneteit ,a Tisza mellett töltöttem-a a szennytől,szinte érintetlen faluk világában..,szorgos, tisztességes,paraszt emberek között.Ez a senki, azokkal egy lapon sem említhető.Talán a mese világának prominensei között-mondjuk Ali-Baba-és a 40---egy-néhány ezer rabló--Al-Capone_stb.És tudod mi a baj-hogy megvan a tanuló_kis és nagycsoportos szinten az utánpótlás is a gyerekeikkel..De állítólag batyus halottat még nem látott senki.
Nessy
tessék megtanulni, hogy a kérdést 30 nappal előbb írásban kell eljuttatni a sajtófőnöknek, esetleg Rogán minisztériumának, és ha kellő reverenciával tesznek fel olyan kérdést, melyre hazánk nagyjai tudnak válaszolni ,( Kósa) akkor majd egyszer csak mondanak valamit, ha mást nem idézik Orbán valamelyik szózatát!
idppp
@kai hansen: Hogy maga mekkora egy állat! Mondjon már pár példát a demokratikus országok közül, eszement seggnyaló!
Bringás
Az nem fordul meg az anarchista, bomlasztó 444 firkászainak a fejében, hogy a szabályokat betartsák?
kai hansen
van még egy ország ahol ilyen nagy a demokrácia ;) ;) ;) ez egy vicc és sok embernek ez tetszik ;) ;)
korell
Tisztelettel megkérdezem: ki diktál a népnek? Talán Brüsszel?
Nem ez a jó válasz!

Hirtelen milyen jól tudja ez a kormány, hogy "a szabályokat be kell tartani", de ők maguk még azt sem tudják betartani, amit ők maguk alkotnak.
Tiltakozom a sajtó ilyen mérvű korlátozása ellen!
magyarbakancs
Azét vagytok politikusok úr,hölgy ,hogy kérdezni lehessen titeket bárhol.
Fostok a kellemetlen kérdésektől?
Saját magatok elmeháborodott világában éltek.
Gáon
Az újságírók úgy röpködnek a parlamenti folyosókon,mint a döglegyek. Azonnal "rászállnak" arra, akit éppen érnek . Idegesítő a jelenlétük és semmi keresnivalójuk az épületben. A parlament a törvényhozás épülete és nem újságíró klub. A sajtótájékoztatókat arra találták ki, hogy ott kérdezzenek az újságírók és ne az országház folyosóján zaklassák a képviselőket. A képviselőknek demokratikus népképviseleti felhatalmazásuk van. Ezzel szemben az újságírók olyan szerkesztőségek főállású munkatársai, akiket részint pártérdekek, részint külföldi destruktív alapítványi pénzek tartanak életben. Valamint ha éppen van, akkor némi reklám megrendelés. Nincs szabad újságírás, hiszen az egzisztenciájáért remegő firkászok azt írna és olyan stílusban, amire megbízást kapnak. Ha nem ezt teszik kirúgják őket. Tehát az újságíróknak semmi keresnivalójuk a parlament folyosóin!
Desischado
Csak hozzák a megszokott formát. rogán a mi kutyánk kölyke, meg kell védeni, nehogy ne tudjon már luxusolni! A pórnép örüljön, hogy fizethet. Hogy rohadna rájuk a műanyag lakat a börtönben! Íme, a "sajtószabadság" á la fidesz módra!
Lepényleső
Nekünk nem azt kellene tennünk,mint amit ők tesznek velünk?
sziha
Nekunk (akarmilyen oldal, part, blabla) nincs jogunk kerdezni, vitya? Nektek percrol percre be kene szamolnotok arrol, mit tesz... A munkaadod a nep, te szanalmas troger, ugyanugy a gittegyletede is. Retek ciganyok vagytok egytol egyig. Lopni azt tudtok, dolgozni meg egyik se tanult meg meg. Es meg csak ne is kerdezzenek rola... Alja, szemet tarsasag.
grincss
@Gáon: Azért nem árt, ha a sok kőbunkó mellett képviselteti magát az értelmiség is!
Nna, ezért kellenek az újságírók is oda!
Gáon
@grincss: Nem hinném, hogy az urbanoliberális aszfalti zelóták az ön által említett kategóriába tartoznának. Az erőszakosság, az arrogancia és a cinizmus nem elég, hogy oda tartozzanak.
kiscsillag66
Igaza van kövér úrnak. Mit kell annyit kíváncsiskodni? Tudjuk, aki kíváncsi, hamar megöregszik. Nem kell az embereknek mindenről tudni az igazságot. Úgy látszik, már kezdik megint a kitiltást!
Bringás
Azért tiltották ki őket, mert oda pofátlankodtak, ahová nem lenne szabad!
prime777
@Bringás: Te is ide pofátlankodsz ,és még sem rúgott ki innen senki.
Egyébként fogalmam sincsen mit képzelsz magadról.
Oda megy a sajtó ahová csak akar - persze ha van demokráciá és sajtószabadság.
Én nem hittem eddig el,de téged valószínűleg tényleg fizetnek ezekért a beírásaidért.
Egyébként olvastam itt,hogy a valós életben nyuszi voltál elmenni egy találkára.
Vajon miért?
Rockxy
Szerintem egyetlen firkászt sem kellene a parlamentbe engedni 111-től 999-ig.
És akkor talán kevesebb lenne a ferdítés és a csúsztatás.
Vagy lehet, hogy több? :)
A parlamenti összefoglalót meg nézze a tvben, akit érdekel.
nyanya001
Ez a nagy hazafi lekéste az ünnepet mert nem küldtek nekik cilikoptert !
advocat
Hűha! Attila János Paniti-Bodó! Azért ne feledkezz meg Isvánról, a királyról se. Azért már az ő idején is jöttek erre migráncsok. Mit is írt fiának? Persze ehhez el kellene végeznek a nyóc általánost. Is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.