Miközben az ellenzéki pártok közös megemlékezést tartanak a Blaha Lujza téren október 23-án, azalatt az Együtt nevű párt külön magánakciót szervez, egyidőben az ellenzéki rendezvénnyel.

Juhász Péterék Orbán kifütyülését tartják az ünneplés méltó módjának, és mint az Juhász Péter Facebook-bejegyzéséből kiderül, 1000 ingyen síppal próbálják majd átcsábítani a Blaha Lujza téri közös ellenzéki tüntetésről az embereket a Kossuth térre.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@Nyuszicsibe: Nagy duma volt! Idézni fogom! :-)))))))))
Bringás
@Nyuszicsibe: Tényleg nagyra értékelem és szórakoztattál! Rég olvastam ilyen frappáns visszavágást!
Yoda69
Juhasz Peter eddig nagyon szimpatikus volt amit csinalt, foleg a roganantal elleni hadjaratban. Miert kell ezt most mind lerombolni az ellenzek megosztasaval?
karma1
@Yoda69: Hat ezt most en sem ertem, hiszen 16-an egyutt voltak ... Ez igy baromsag, kovethetetlen,... Sztem meg sokan nem ertik... Ez a futyulos mozgalom jopofa, de azt is nezzek, hogy amikor egyszerre ezer ember egymas kozeleben sipol, az annak is fajdalmas lesz (fizikailag, mert a fuluk fog fajni), aki orban ELLEN csinalja...
cs.n.
Ez aztán a csábítás. Aki egy síp miatt képes odamenni, az mitől jobb, mint aki egy hűtőmágnes, vagy egy golyóstoll miatt a fideszre szavaz?
kiscsillag66
@Yoda69: Teljesen igazad van. Valószínű, hogy másoknak sem szimpatikus ez a megoldás. Nehogy ráfázzon és őt fogják ott inzultálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.