A Terrorelhárítási Központ (TEK) egyenruhás és civil nyomozói lezárták szerda kora este a keszthelyi Borbás Vince sétány egy szakaszát. A Balaton-parti Helikon Hotel és a városi strand közötti szakaszon egy autót vizsgálnak. 

A TEK egy autót vizsgál Keszthelyen

Az MTI tudósítója a helyszínen azt tapasztalta, hogy az útszakasz két végét polgárőrök, illetve a TEK egyenruhásai zárták le a forgalom elől. Sem gyalogosokat, sem járműveket nem engednek be az érintett útszakaszra, ahol több tucatnyi ember vizsgálja a piros színű, magyar rendszámú személyautót.

A TEK egy autót vizsgál Keszthelyen

Az autók lámpáival megvilágított helyszínen néhány járókelő is felbukkant, de a lezárt terület közelébe senkit nem engednek.

A TEK egy autót vizsgál Keszthelyen

Az M1 aktuális csatorna a helyszínről arról számolt be, hogy a rendőrök elfogtak egy embert, aki jelenleg is a helyszínen lévő furgonban van. Azt nem tudni, kit fogtak el, teljes a hírzárlat.

A TEK az MTI érdeklődésére nem akart nyilatkozni az ügyben.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nehogy az derüljön ki, hogy a horgász nem vett napijegyet!
quadrocopter
Nehogy az derüljön ki, hogy a horgász nem vett napijegyet!
vadsanca
"A TEK egy autót vizsgál Keszthelyen" Miért, talán beteg?
human
Várjuk meg a végét, szerintem. Nagy a nyomás a rendőrökön, úgyhogy napokon belül valamit mondaniuk kell.
christike
@christike: a videót készítője szemtanúja volt a rajtaütésnek , a srác elfogásának , ismeri , de aztmondja , hogy nemhogy ő ,de a srác szülei sem ismerték fel a kzzétett video-és fotók alapján . Ez a feltételezett elkövető pedig ránézésre sem normális , am. az or...n vannak róla bővebb infók . / azt ,hogy mi igaz és mi nem nyilván nem tudhatom , de a videot olyan készitette aki ott volt x méterre a srác elfogásakor.
eugen4402
Ami eddig szinte bizonyosan tudható:
- Valahol történt valami...
- Nagy valószínűséggel feltételezhetjük, hogy egy másik helyszínen is volt valami...
- Az éjszaka folyamán valakik valamit csináltak másokkal, vagy ugyan azokkal. Részletes beszámolót a vizsgálat lezárása után kap a nyilvánosság...De nagy összegben erre se fogadjanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.