Erasmusos külföldi diákoknak szervezett túrát a határon a MigSzol Szeged csoport, hogy végigjárják a 2015-ös menekültválság helyszíneit. Nagyon élethű lett a kirándulás – írja a Délmagyar.

Éppen a Szabadkáról Szegedre tartó vasúti síneken vonultak, amikor rendőrök tartóztatták fel őket. A MigSzol Szeged így írt a Facebook-oldalán minderről:

a Szegedet Szabadkával összekötő vasútvonal mentén gyalogló csoport szemet szúrt valakinek, aki bejelentette a rendőrségnek, hogy „25 migráns halad a sínek mentén”. A kiérkező rendőrök nem találták törvénybe ütközőnek az egyébként előzetesen bejelentett és engedélyeztetett kirándulást, így a diákok folytathatták útjukat. Reményeink szerint a résztvevők a két nap során szerzett élmények hatására képesek lesznek a nemzetközi vándorlás rendkívül összetett jelenségét több szempontból, a politikai propaganda hatásától részben függetlenül értelmezni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Bringás: Te agymosott birka!!! a hóembernek is több esze van mint neked!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
idppp
@Bringás: 09:41 Jézusom! Ilyen nagy hülyét még nem hordott a föld a hátán! Hol csökkent a munkanélküliek száma, maga barom! A közmunka magának munka? Kívánom, hogy csak az legyen magának és az egész családjának, és majd akkor pofázzon! A kormány statisztikájában a külföldön dolgozó magyarokat is ide számolják, pedig ők épp azért mentek ki, hogy legyen munkájuk, mert ez a mocsok, pókhasú hibbant nem teremt munkahelyeket, ellopja az arra szánt pénzt! "Több pénz maradt az embereknél" - miről beszél, maga agymosott állat? Milyen embereknél, milyen pénz? Orbánnál, a családjánál, a bandájánál, a haverjainál, a strómanjainál, stb. ott igen, elismerem, az én pénzem is ott maradt! Magának annyi esze van, mint a döglött hintalónak, rohadt seggnyaló!
korell
@Bringás:
A fideszhű szimpatizáns arról ismerszik meg, hogy nem marad otthon, amikor szavazni kell. A fidesznek már erősen fogyó szimpatizánsa van, a népszavival sem tudták lemérni, hiszen ott sok balos is nemmel szavazott.
Törvényt hozhatnak olyat is, hogy ők maguk elegek, megszavazhatják saját magukat minden magyarok királyának! Kőbe is véshetik, de úgyis összetörik előbb vagy utóbb!
Nincs mögöttük valódi támogatottság.
Sajnos nincs ma olyan hiteles párt, amelyik támogatókat tudna szerezni.
Bringás
@idppp: A közmunka bizony munka! Nem kötelező abban részt venni. El lehet menni mérnöknek, informatikusnak, szakácsnak, pincérnek! Ja, hogy primitívék analfabétán csak arra valók, hogy a füvet tépkedjék az árokparton? Akkor meg is érdemlik azt a fizetést!
Külföldre miért ne mehetne a magyar munkavállaló jó pénzért dolgozni? Orbán tehet róla, hogy a multi nálunk negyed annyi bért fizet, mint nyugaton? A munkaerő szabad áramlása mond valamit, mint EU-s alapelv? A csatlakozáskor vállaltuk, most akkor mi a baj vele?
Családi adókedvezmény. Több marad a családoknál. Itt a CSOK segítségnek!

Azt, hogy valaki csak hörögni képes és gyűlölködni, az őt jellemzi! A balliberális hazudozásra pedig nem vagyok vevő, ha a tények mást állítanak! És a tények ezek!
nezelodo
Lakóhelyemen fidesz irányítás volt 2010 előtt, de nem voltak akkor még annyira hülyék, hogy ne használják az utcaseprő gépet. Még a választási kampányukban is utcánkénti ütemezést ígértek, napra lebontva a gépi seprésről. Aztán jött az elsöprő dakota győzelem, a gép ment a MÉH-be, a közmunkások elözönlötték az utcákat és egy hónap alatt végzik el, amit a gép egy nap alatt. Ez ám a nemzetmentés, fiúk!
bükkberg
@Bringás: "Picit azért gondold át a kijelentésed! Hol van ellenzékben a többség? "
Ennyire hülye Te se lehetsz,még,ha fideszes vagy is!
Tessék neked a 2014-es választás eredménye:
Össz szavazó:4 918 934 fő
Ebből Fidesz-KDNP szavazó:2 142 142 fő.
Nem a fidesz-kdnp-re szavazók:2 776 792 fő.
Érted???
Akik el mentek szavazni azokból 600 ezernél többen a fidesz ellen szavaztak.
Az egy más kérdés,hogy a meghekkelt választási törvény szerint a fidesz még igy is kétharmados többségbe került a parlamentbe,holott a szavazók nagyobb része (600ezernél is többen)nem rájuk szavazott.
Bringás
@bükkberg: 1, Ez 2014.
2, Kihagytad illetve összemostad a Jobbikosokat a "demokratikusokkal"! Azonnal feleződik a szám!
Ki a hülye akkor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.