A TEK szerdán több helyen is akciózott az országban, a hírek szerint elkapták a Teréz körúti robbantót.

Az M1 tényként állította, hogy a Terrorelhárítási Központ szerdán elfogta a robbantás feltételezett elkövetőjét. Az Origo úgy tudja, hogy a férfit Budapestre hozták, a lakásában házkutatást tartották, a rendőrökkel azonban nem működik együtt.

Hévízen is megjelent a TEK, a város melletti Karmacson több páncélozott jármű is felvonult. Állítólag itt fogták el a gyanúsítottat.

Azóta a községben másról sem beszélnek az emberek, mint a TEK erődemonstrációjáról. A ZAOL-nak úgy nyilatkozott az egyik helyi lakó, hogy

Mi nem annyira hisszük el, hogy akit elvittek, az tette. Én nem láttam mit történt, de tankokat meg TEK-eseket meg autókat láttak. Mit gondol valaki, ha tankot lát, ki ne ijedne meg? A gyerekek féltek, sírtak. Az én kis unokám is úgy sírt, hogy borzasztó.

A boltos is megszólalt a ZAOL-nak, és  azt mondta, 

én láttam, hogy nagyon sok civil autó jött, rengeteg volt, harminc-negyven biztos, meg a páncélos járművek. A hegybe mentek, találgatások vannak, hogy kihez. Ezen kívül nem tudunk semmit. Az idősek megijedtek, nem tudták, hogy mire véljék az egészet. Ilyen nem volt még Karmacson.

Kelemen István, Karmacs polgármestere elmesélte a portálnak, hogy előzetes értesítést ő sem kapott az akcióról, de hatósági tanúként figyelemmel kísérte az eseményeket.

Arról úgy nyilatkozott a Zalai Hírlapnak, hogy egyes sajtóhírek szerint az a személy, akit tegnap elvittek a faluból, Karmacs egykori vezetőjének a fia,

Nem tudok róla, róla, hogy bárkit elvittek volna, házkutatás volt. Hogy a felmenője polgármester volt, annak nincsen köze ehhez.

Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú, ezidáig büntetlen előéletű fiatalembert a Teréz körúti robbantással összefüggésben – jelentette be csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Keresztes Imre főügyész.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Hiányolom a felvonulásból a harckocsikat meg a helikoptert valamint a repülőket!!! milyen szép látvány lett volna!!!Na meg a HK lövegtornyában a viktor szopkint és az olajszőke sintér sanyát!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Ez egy egész ügyesen előre megkomponált mondjuk nagyon életszerű demonstráció volt.
Megmutatták éles helyzetben mire képes a rezsim ,,ha nem csökken"
Az elbánhatnak bárhol bárkivel, nem a demokrácia alappillére.
A megfélemlítés,az emberi hülyeség hatalomvágyának téveszmékbe öntött kórsága!
nemkati
@Szeparepa2: Én úgy vettem ki a hírekből, hogy Keszthelyen fogták el. A TEK pedig ez után ment a nagy csinnadrattával a lakóhelyére. Van valami dobról meg verébfogásról szóló közmondás, az ide nem jó? :)
ittott
@dr. prédikátor: és Orbánt fehér lovon. mellette sancóancája dr tolvajkeresztény. Ő a cslen,
ittott
@ittott: cslen, mint tag. szlengben hímtag.
advocat
Csak úgy. Összesen 1 századnyi Gripenünk van. Abból 12 - úgy, ahogy - működik. (Megjegyzem, Kecskeméten - nagyon régen - 4 század volt, és volt mellette ugyanennyivel Pápa és Taszár.) Perze robbant. A "járművek" meg hosszú tömött sorban egymás után. Ha valami történik, akkor legalább az első lezárja az egész utcát. Persze ezt a mai jól képzett tisztek esetleg nem tudják?
kukac50
Félelem keltés volt a cél! Aljasságnak is van határa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.