Bár a legnagyobb forgalmat lebonyolító letelepedésikötvény-cég, a Hungary State Special Debt Fund (HSSDF) a Kajmán-szigeteken van bejegyezve, azért nem számít offshore-nak, mert ismertek a tulajdonosai – magyarázta korábban Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője. Rogán 2013-ban, még a gazdasági bizottság elnökeként beszélt erről, meg is nevezve a tulajdonosokat: Boros Attilát, Lian Wangot, Simon Mutot és Jonathan Chant. (Emlékezzünk, utóbbi bankár volt az, akinek a neve szerepel a Habony Árpád számára foglalt exkluzív hongkongi helikoptertúra papírjain.) Ám a csütörtöki Magyar Nemzet szerint Rogánnak "már megint nem sikerült igazat mondania", mert a cégből kiszervezték a legnagyobb bevételt hozó tevékenységet a nagyon hasonló nevű Hungary State Special Debt Management (HSSDM) nevű cégnek. Ez utóbbi cég tulajdonosai már a brit Virgin-szigeteken vannak bejegyezve, ahol a cégadatokhoz nem lehet hozzáférni, s így homályban marad a valós tulajdonosok kiléte.

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyuska
Nem lehetne a Fidesz tagja, ha igazat mondana. Fidesz tagság alap kritériuma, nagyon és állandóan hazudni kell.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Warlord
@RonaGyuri: Mert genetikailag nem lehetséges...
nyanya001
Mé' ? Mikor mondott igazat ?...
Na ugye !
Kutyuska
Nem lehetne a Fidesz tagja, ha igazat mondana. Fidesz tagság alap kritériuma, nagyon és állandóan hazudni kell.
kisrigó
@Kutyuska: Legalábbis árt az egészségnek az igazmondás! Tudni kell többször ismételni akármilyen nyilvánvaló hazug baromság is, mert azt remélik igazsággá válik. Segítségnek ott a papir, hogy nehogy eltévesszék. Az önérzetes párttagok ki is lépnek, mert nem bírja a gyomruk a kötelező mantrát.
Szókrakész
Hungary State Special Debt Management (HSSDM) nevű cégnek.

Milyen speciális adósságunk van?!?!?!?!
És kinek, kiknek?!?!?!
És ha igen, akkor miért?!?!?!

Hozza nyilvánosságra a fityesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.