Elismeréseket adott át a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hivatásos állományú tagjainak és kormánytisztviselőinek Tállai András, a NAV vezetője az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából – közölte az adóhatóság csütörtökön.

A közlemény szerint ünnepi köszöntőjében Tállai András hangsúlyozta, az adó- és vámhivatalnál végzett munkával a gazdaság teljesítményének bővüléséhez való hozzájárulás a cél, amelyhez elengedhetetlen az új felfogású, szolgáltató, ügyfeleit segítő, modern hatóságként való működés.

A kiemelkedő teljesítményt nyújtó kormánytisztviselők, pénzügyőrök a Bezerédj-díjat és Szent Máté érmet vehettek át, valamint többen részesültek a NAV vezetőjének elismerésében.

Már csak az a nagy kérdés, hogy mi köze az '56-os eseményeknek a NAV-hoz.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A "pesti srácok" ( honnan van ez az elmebaj, szóval vidéken nem volt 56?) valójába már akkor NAV-osok voltak, csak nem tudtak róla!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Bringás: Megint értelmezési zavarod van! Nem vindikálom magamnak a jogot, hogy csak nekem lehetnek épeszü gondolataim, csupán az állitom, hogy én szoktam gondolkodni!
Egyébként meg fujjál követ, de közben "nézzél szét"... bár meglehet, hogy rossz ötlet, mert a végén megszédülsz! Egyébként meg javasolni fogom az MOB-nak, hogy ha netán-tán itt rendeznék meg az olimpiát, akkor legyen olimpiai szám az is, amit Te igen jól müvelsz! "Csapás-számod" tulszárnyalja az evezősök percenkénti 32 csapását... erre most fogadok!!! Na itt a vége, elfogyott minden "belátási" képességem, hogy embertársamnak nézzelek... További jó "sportolást", erőt, egészséget!
silber13
@Bringás: Az a megbecsült, hÍRES politikus enyhén szólva is marhaság! Iskolai végzettsége egyszerűPSZF iskola , úgyhogy nem kell nyalni!
silber13
@Bringás: Jobb is, ha nem ismersz meg!:-)))
Pálinkafőző Rézüst
@Bringás: ma, 17:41-re: és megvan még a kezed??? :))))
silber13
@Bringás: Most megnevettettél sunyi Szunyi!:-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.