Nagyon erős jelek utalnak arra, hogy a miniszterelnök személye körüli propagandaminiszternek meg vannak számlálva napjai a kormányban. 1. Nyomozás indult ellene a belvárosi ingatlanügyek miatt Ez nyilván nem történhetett volna meg Orbán engedélye nélkül: ennél jelentősebb, nagyobb kárértékkel járó lopásokat se akar kinyomozni az ügyészség. Az eljárást utóbb "bűncselekmény hiányában" lezárták, de figyelmeztető jel volt Rogánnak: senki, még ő sem érinthetetlen. 2. Nem állt ki mellette a Fidesz-sajtó, amikor Portik elmondta, hogy lefizette Portik júniusban a Rogán által Juhász Péter ellen kezdeményezett személyiségi jogi perének tárgyalásán tanúként beszélt arról, hogy egy alkalommal 10 millió forintnak megfelelő eurót adott át az akkori V. kerületi polgármesternek egy ingatlan áron aluli értékesítésében való közreműködésért

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Most majd egy picit megmondjak neki, hogy bujjon a cilike szoknyaja moge, es ne hasznalja a helikoptert a szombati bevasarlasara...

Nem fog semmi sem tortenni, csak a fide$$ben szokasos: valakit atmenetileg pihentetnek egy kicsit, eldugjak a kozvelemeny elol, mint ahogy a farkasflorival tettek... O is megvan, nyugi, orban tudja is, hogy eltapsolta azt a masfel milliardot, lehet, hogy abbol eppen orbannak kellett tejelnie, tehat megerdemli azt a kis vedelmet,.
rogan viszont kizarolag a sajat es a csaladja zsebet tomkodte, meg a par cimborajaet, Pasa parki szomszedjaet, tehat ezert nem jar akkora vedelem, mint amit mengyi meg farkasflori kap...

Majd most kiderul, hogy az egymas tokeit szorongato politikusoknak mi van a kis fuzetkejukbe bejegyezve a masik politikusrol, mivel tudja a masikat zsarolni?
Meg mindig nem ertem, miert nem lep Simicska, neki mar csak annyi dolga lenne, hogy bedobjon egy kis erdekes sztorit, es dolne az egesz dominosor, magaval rantva az osszes mocskos politikust.
Vagy lehet, hogy Simicskanak akkora a dramaturgiai erzeke, hogy valamit eppen okt.23-ara idozit??? Erdekes lenne...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
@karma1: Nagyon jól összefoglaltad a "nagy büdös helyzetet", ami tényleg bűzlik, de remek "szagtalanító" áll rendelkezésükre: a pénz, a sok-sok közös lopás! Ugyan elszakad-e a cérna valamelyiknél egyszer?
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Lehet, de Te nem vagyol ra, hogy legalabb 3 jel igaz legyen??? Az mar 50 % !!!
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: sajnos ez nem vágy kategória! Bár az lenne...
dr. prédikátor
Leginkább egy Dragonovval kellene elkezdeni a kilövéseket!!!És nem csak az arrogáns tonyót!!!
Aki Én
Ez már két éve is felreppent, de azóta csak nagyobb hatalmat kapott a tetűláda.

nyugatifeny.blog.hu/2015/01/10/rogan_bealdozasara_keszul_a_fidesz
bakegya
Engem egy lehellet hiány is meg tudna győzni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.