A miniszterelnök délután arról beszélt: addig nincs dolga a sajtóval, amíg nem keresik meg. A lap egyik munkatársa most megkereste.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ás egy gödröt abba bele szólsz kb annyi az értelme
mint Orbánnak levelet írni !
Lepényleső
"Késő minden kisöreg-eddig írtad,amit nem lehet!"
karma1
@quadrocopter: Hogyne! Megkerdezni tole: "Elitelt! Mi az utolso kivansaga?"

De tenyleg, aki ennyire pokhendien cinikus, mint ez a felbevagott elmezavaros orias, hat azzal hogy lehet maskepp kommunikalni?
De erre rafaragott, mert a Facebook egy kicsit nyilvanosabb - raadasul nem ismer hatarokat! -, mint ahogy az az o csokott agyaban megfordul...:o))
nemkati
Biztos vagyok benne, hogy a g--i ugyanolyan cinikus, kárörvendő vigyorral olvassa ezt a vádiratot, ami a képen is van. Majd önlégülten dörzsölgeti a kezét, hogy "na ezeket is jól kicsináltam!". És majd válaszolni is fog: se nekem, se a kormányomnak semmi köze egy médium gazdasági döntéséhez.

És ennek a levélnek minden egyes pontja önmagában égbekiáltó gazemberség, így, együtt hihetetlenül botrányos. Ezt nem hagyhatja senki ennyiben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.