A Demokratikus Koalíció elnöke az általa demokratikusnak tartott ellenzéki pártok összefogására és egy közös rendszerváltó alternatíva megfogalmazására szólított fel a párt megalakításának ötödik évfordulóján tartott beszédében szombaton.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Warlord
Egy-két narancsszínű bazári majom el fog botlani véletlenül. Nem kicsit, nagyon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Béla333: Bélus...ha ha ha...ez a sok ha arra enged következtetni, hogy te csak hasonlítani tudsz valamit valamihez de ha nincs amihez akkor fogalmad sincs mi az.
Nem kell senki senkihez hasonlítson vagy ugyanúgy hápogjon ahogy az, ahhoz hogy attól még értékelje vagy ne annak érdemeit vagy visszásságait.
Azért mert most neked is el kell magyarázzam, hogy soha semmilyen párt tagja nem voltam azt jelenti ahogy nem olvasol...és ennek hiányában beszélsz képzelődöl plagizálsz másoktól, erőlteted a véleményedet hogy azt a látszatot keltsd csak te vagy az igaz...
Itt sok igaz ember van, és az hogy egyik a másikhoz hogy viszonyul ahhoz sok idő, vita és összeszokás kellett...te meg a néhány hetes bébélusuddal meg akarod váltani a világot...
...és vélemény...mindig azt írom amit akarok, sem neked sem senkinek nem akarok a kedve szerint írni. Van véleményem és azt igyekszem mindenkinek világosan megmagyarázni. Az hogy ezt minden ilyen hirtelen becsöppent valaki nem érti, az az ő baja
...gondolom érthető voltam...ha tudod ki vagyok ide írd ki, ha meg nem akkor lehetőleg iniciálék nélkül fogalmazz mert különben hitetlenné válik minden szavad.
Béla333
@quadrocopter: 10.03
Te fogd be a pofádat, hozzád már megint senki nem szólt!
Nehogy már te döntsd el, hogy én mással miről beszélhetek és miről nem! Semmi közöd nincs ehhez! Szemét hazudozó mocskos tolvajpárti gerinctelen alamuszi sunyi DK-s szekértoló vagy!
Béla333
@Csizmás Kond: 10.09
Tegnap 19.49-kor ezt írtad:
"Csizmás Kond
Mindent meg lehet érteni de azt sehogy se amikor minden a magyarságot érintő nevesebb napon ez a félkegyelmű tüntetni akar. "
Akkor hogy egyértelmű legyek:
Ahogy annakidején senki sem kérdezett meg sem engem, sem mást, hogy 2006 október 23-án a nemzeti ünnepünk 50. évfordulóján ki az aki úgy akar ünnepelni, ahogy a Fideszesek és a randalírozó csürhe tette, a várost feldúlva, felgyújtva, stb. így most se szóljon bele senki, ha valaki úgy gondolja, hogy egy tolvaj, hazug, hazaáruló senki aki éppen ma az ország miniszterelnöke ne szentségtelenítse meg a mai ünnepet és ennek fütyüléssel akar hangot adni.
Csizmás Kond
@Béla333: Bélus, amit írtam azt direkt a cikkre és nem valakinek címezve írtam, tehát minden szava a cikkben szereplőkre értendő de érted pontosabban kifejezve a félkegyelmű direkt Gyurcsányra értendő senki másra.
és hogy én is egyértelmű legyek a 2006-os ketreces ünneplések ha neked tetszettek lelked rajta, de aki azt meg akarta akadályozni azt nevezni csürhének hát az meghalad minden értelmet. Az akkori ketrecbontás pedig azért volt, hogy az '56-os évfordulókón ne épp azok üljenek tort akik annakidején halomra lövették az embereket hanem mindenki tisztességesen tudjon megemlékezni az eseményekről kizárás nélkül.
...talán olyan visszataszító aljasság, amit akkor a Gyurcsány kormány vitt véghez soha a világon nem történt.
eszegfu
@quadrocopter: @Béla333: Nagyon sajnálom, hogy "békitési kisérletem" még rosszabbra fordult... A pokolba vezető ut jó szándékkal van kikövezve... és én igy jártam... Még csak annyit @quadrocopter-nek, hogy nem a "háta mögött ugattunk", nem privátban beszélgettünk, hanem itt nyiltan.
Béla333
@eszegfu: 11.13
Azért kösz a szándékot! De látod, van akivel nem lehet értelmes szót váltani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.