Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke az egyik budapesti szálloda rendezvénytermében tartott ünnepségen úgy fogalmazott: reméli, hogy a vasárnapi, október 23-i ellenzéki tüntetésről kiderül, ez nemcsak egy pillanatnyi közös színpadi szereplés, hanem valaminek a kezdete. A volt miniszterelnök kijelentette: ha elfogadják, hogy az önkény és annak hívei állnak szemben a magyar köztársasági eszmével, a demokratikus meggyőződéssel és annak híveivel, akkor a demokraták oldalán kevesebb helye van a versengésnek, mint amekkora kötelezettségük van az együttműködésre.

A pártelnök az egyetlen fontos feladatukat abban látta, hogy elősegítsék az új, demokratikus rendszerváltást. Revanspolitikával nem lehet eredményt elérni, nincs az a korábbi sérelem, amelyik alap lehet arra, hogy ne együttműködve keressék a rendszer lebontásának módját – jelentette ki.

Az összefogásban nyilvánvalóan lesz majd keserűség is, de senkinek sem kell nagy áldozatot hoznia, senkit nem fognak börtönbe vinni – mondta. Biztosan nem kell majd annyi vezető és elnökségi tag az együttműködés során, az egyes politikusok pedig nem fognak annyit szerepelni a televízióba, mint négy-öt különálló párt tagjaiként tették – tette hozzá. A választóknak viszont nem az ellenzéki pártok vitái a fontosak, hanem az, hogy létezik egy jobb Magyarország lehetősége – mondta Gyurcsány Ferenc.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Rettegsz GyF-től mint ördög a tömjénfüsttől. :DDD Az LMP egykori főnöke, Gorbán ügyvédje már feljelentette. Kellő hátszéllel (saját bejárató ügyészséggel) sem sikerült a magyar politikai elit közellenségét börtönbe juttatni. Ez valahol azt jelenti hogy GyF egy szuper zseni ezt kétlem, mert akkor gorbánékat 2006-ban lesitteltette volna minimum 20 évre, (Lett volna rá alapja.) Vagy hatékony volt nálad a propaganda.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@koszpeko: 19.15
Nyilván nem más véleménye ez, csak egy újságírónak, hiszen újságíró.
De azért én sok igazságot látok benne!
Bartus sokszor fogalmaz keményen, ami sokakat talál el, ezért nem szeretik.
Béla333
@Mézike: 19.12
Ha van egy olyan rendszer, ami jelentősen csökkenthetné a mai korrupció szintjét, akkor annak a bevezetése nem lenne jó az országnak szerinted?
Vagy a korrupció amolyan Isten csapása, ami országunkat sújtja, nincs is mit ez ellen tenni?
Mézike
@Béla333: A korrupció az egész világot érinti. Mindig volt, és mindig lesz.
Nemhiába van az a mondás. Add meg istennek ami az istené, add meg a császárnak ami a császáré...és talán neked is hagynak annyit hogy jó legyen neked.
Itt ezen van lényeg. Maradjon annyi hogy ha lehet jól éljenek az emberek. Pl. a finnek, svájciak, illetve belgium...
Monnyuk ott nem ilyen nagypofa politikusok vannak ám. Nekik jó a bicikli is bejárni. A mai politikusaink játsszák az urat pedig az ország segge kilóg a gatyából.
Az emberi hozzáállással van itt baj. Minél kisebb egy jellem annál nagyobbnak akar mutatkozni.
Van egy jó haverom. Zilahy Lajos. Nagy szövege van! :-) Most vele találkozom. Jó éjszakát neked.
Béla333
@Mézike: 19.38
Ezzel egyet tudok érteni:
"Az emberi hozzáállással van itt baj."
Jó pihenést!
csa-csa
@koszpeko: mi ezzel a probléma? tele van a t@k@öm, pill. úgy érzem senkit nem akarok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.