A Jobbik szerint a Fidesz az, aki pénzért árulja a hazát, a kormánypártnak el kell döntenie, hogy "Rogán Antal letelepedési kötvény biznisze", vagy a haza védelme a párt számára a fontosabb.

A Jobbik ezt arra reagálva közölte szombaton az MTI-vel, hogy Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke az MTI-nek azt mondta, egyet tudnak érteni a Jobbik elnökének áprilisi kijelentésével, amely szerint hazaáruló, aki nem szavazza meg az alaptörvény módosítását, azt azonban elfogadhatatlannak tartják, hogy Vona Gábor havonta változtatja álláspontját, hatalmi érdekei függvényében.

Az ellenzéki párt reagálásában azt írta, a Jobbik továbbra is elkötelezett az alaptörvény módosítása mellett, a párt szerint továbbra is hazaáruló az, aki a migránsok betelepítésére szavaz. Hozzátették: se szegény, se gazdag migráns, se szegény terrorista, se gazdag terrorista nem kell, hogy letelepedhessen az országban.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Nemcsak a jobbik szerint, hanem minden normális ember szerint!!! Hazaárulásért most sok pénzt kapnak, de remélhetőleg az elszámoltatáskor néhány évet!!!
Borsodi
Lehet gyűjtenek maguknak egy új hazára,a patkányok is elsőként menekülnek a süllyedő hajóról.
Nessy
Mi ebben az újdonság? Most világosodott meg a Jobbik?
Yoda69
"Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke az MTI-nek azt mondta, egyet tudnak érteni a Jobbik elnökének áprilisi kijelentésével, amely szerint hazaáruló, aki nem szavazza meg az alaptörvény módosítását"

Szerintem meg az a hazaarulo aki penzert arulja a magyar hazat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.