– A csattogó bakancsok, a szélsőséges militáns csoportok felvonulása valósággal sokkolta a külföldi nézőket, nemcsak az Egyesült Államokban, hanem világszerte azokban az országokban, ahol a Maradj csendben! című dokumentumfilmet bemutatták – írta a Ripost. A filmben megszólal Szegedi Csanád, a Jobbik exalelnöke, aki zsidó származásának kiderüléséig a párt meghatározó személyisége volt. A film az ő sorsán keresztül mutatja be a Jobbik alakulását, politikai mozgatórugóit és szimbólumrendszerét. Az összefoglaló szerint a tízezrek haláláért felelős Nyilaskeresztes Párt alapjaira épített Magyar Gárda egykori alapítója, Szegedi spirituális ébredést élt át, amikor értesült zsidó gyökereiről és megtagadta korábbi nézeteit.

Forrás: lokal.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A gazdi nem tudja megemészteni, hogy egy Vona, berúgta a sarokba a kvótás feltételeivel, ezért értesítette leghűségesebb kutyáját, adjon a Vona-társulatnak, ami a csövön kifér!
Habony öleb pedig igyekszik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.