A Duna TV közvetítéséből tisztán hallatszik, hogy a kordonokon túl beindult a füttyszó, amivel Orbánék ellen tiltakoznak.

Az Index azt írja, hogy a Néprajzi Múzeum előtt, az Alkotmány utca sarkánál bejutottak sípoló tüntetők, és több helyen két-háromfős dulakodás, lökdösődés alakult ki. Végül civil ruhás rendőrök, és valtonos biztonsági őrök mentek oda, egy embert kiemeltek a tömegből.

Volt némi köcsögözés is:

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nem köcsögözni kell, hanem elzavarni a tolvaj kormány !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@magyarbakancs: Felőlem utálhatod a kormányt, az nem probléma! A gond az, hogy itt páran meggyőzik egymást, hogy most aztán Orbánt kergetnek! Ez nettó hülyeség, hiszen nincs tömegbázisuk!
Arról nem is szólva, hogy némelyik agyalágyult már akasztást vizionál!
Apatszerek
Még nem tudják, de tapasztalhatják a baloldalnak vége, igaz sosem létezett, csak nevezni kellet valahogy azt a kisebbséget, aki a hatalmat áhítata,de tehetsége, kitartása, becsülete, hazaszeretete, lelkiismerete sosem volt, hogy csalás nélkül megszerezze azt! A többség nem kívánja őket mert undorodnak tőlük. Nos ezt nem tudják lenyelni, ezért fütyülnek ott ahol jóérzésű emberek emlékeznek 1956 vívmányára, a magyar nemzet hőseire. Szerencséjük, hogy nem tették el őket úgy mint ahogyan az ÁVH tette, meg 2006- ban a MSZP baloldal hőse Gyurcsány, Gergényi Bene tette.
simmering73
"...csak nevezni kellet valahogy azt a kisebbséget, aki a hatalmat áhítata,de tehetsége, kitartása, becsülete, hazaszeretete, lelkiismerete sosem volt, hogy csalás nélkül megszerezze azt! A többség nem kívánja őket mert undorodnak tőlük."

Tökéletes jellemrajz a maffia jobboldalról és a 1,5millió agymosott birkáról. Köszönjük. A többség undorodik tőlük.
Borsodi
@magyarbakancs: Talán azért tüntették ki,hogy hallgasson,mert elképzelhető Orbánról a volt Kisztitkárról is tud valamit mint Simicska.
hetöndöe
@Apatszerek: És mikor fittyfaszék fütyültek,tojást dobáltak,kukát gyújtogattak,az hogy neveznéd,magyaros népszokásnak?:-)
magyarbakancs
@Bringás:" Arról nem is szólva, hogy némelyik agyalágyult már akasztást vizionál!"
Lehet,hogy az nem is vízió.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.