A Kossuth téri megemlékezésen egy szűk, szélsőséges baloldali csoport megpróbálta megzavarni a méltó módon emlékezők ünnepét, de ez nem sikerült nekik – mondta Hollik István országgyűlési képviselő az ünnepet értékelő sajtótájékoztatón vasárnap Budapesten.

A KDNP-s politikus úgy fogalmazott: "október 23-a megünneplése nemzeti ügy, sajnáljuk, hogy vannak olyan baloldali pártok, amelyek nem tudták megőrizni az ünnepségek méltóságát, és hatalmi ambíciótól fűtve, aktuális pártpolitikai érdekeik miatt megpróbálták megzavarni az ünnepséget".

A Kossuth téri megemlékezésen az első becslések szerint 30-40 ezer ünneplő ember, köztük több száz lengyel vett részt – ismertette Hollik István.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
méltó módon emlékezők ünnepe
illetve
ünnepségek méltósága

miközben a gonosz törpe főként az EU ellen beszélt
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Úgy néz ki ez a Vastag Csaba lesz az új udvari trubadúr Ákos után/mellett.

"Így pózol Orbán Viktor Vastag Csabával"
24.hu/szorakozas/2014/01/28/igy-pozol-orban-viktor-vastag-csabaval/
kiscsillag66
@egyvandor: Bocs, de ezt valahogy mindig elfelejtem.
evacica
Hogy így ünnepeltek a Kossuth téren azt a fidesztől tanulták! 2006 a fidesz bemutatta, hogy hogyan kell ünnepelni és hogyan kell a Kossuth térből nemzeti latrinát csinálni! Most megtapasztalhatta a nagy vezér, hogy milyen is az ha kifütyülik a szónokot! Nem szépdolog, de megérdemelte!
farkas
Miért nem győzhetők le az igazságkeresők - David Icke
Az uralkodó rendszerek igyekeznek az emberekben rejlő erőt úgy elnyomni, hogy megosztják őket, például politikai pártokkal, ideológiákkal, vallásokkal. Így aztán az emberek értékes energiájukat az egymás elleni harcra pazarolják, indulataik elszabadulnak, egymást ütik, rugdossák, köpködik, miközben az uralkodó politikai elit röhög a markába, hiszen pontosan ezt akarta. Gyűlöletkeltéssel olyan mély félelmet keltenek az emberekben, hogy sebezhetővé válnak. Sebezhetővé, mert az alacsony energiaszintű emberek magukhoz vonzák a bajt, ráadásul vélt problémák leküzdésére irányítják energiájukat. Ahogyan egy korábbi feliratozásomban már szó volt róla (Hogyan gazdálkodjunk gondolatainkkal - Bruce Lipton), "az aggódás egyfajta imádkozás olyasvalamiért, amit nem akarunk". Az az ember, aki hisz önmagában, hisz a tetteiben, hisz az igazságban, abban, hogy mindannyian egy nagy és összefüggő egységnek vagyunk a részei, és nem hagyja, hogy mások irányítsák, veszélyes a zsarnoki hatalom számára, ugyanakkor legyőzhetetlen.
Grafix69
Tudjátok ki volt itt a sz a szélsőségesek meg lesznek is ,na megmondom én , a Viktor szopkin meg a csatlósai , azok
eugen4402
B+ maga hollik, elhiszem, hogy a füttyszó se kellemes, de tessék elhinni: a gépkarabély egy csöppet kellemetlenebb. MÉGIS melyikkel kellene foglalkozni?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.