Az, hogy eközben ki milyen frázisokat pufogtatott el, és melyik színpadról, szinte másodrendűvé vált. Még akkor is, ha a beszédek értékelésével bőven lesz még múlatva idő. Érthetően. Mert egy alapvetően kádárista vezetőtől nem kicsit nevetséges a szovjet pártiskolát sem csak képekről ismerő Nagy Imre emlékének szentelt napon azt hallani, hogy Brüsszelt kell megvédeni a szovjetesedéstől. Amiből olyan dolgokat lehetne levezetni, hogy Orbán Viktor nem tudja: Brüsszel egy város. Holott ezt már kétfarkúék is kiplakátolták korábban. Esetleg nem tudja, hogy „szovjet” alapvetően tanácsot, önkormányzatiságot, egészen szűken munkástanácsot jelent. Ennek alapján a kijelentése nagyjából annyit tesz, hogy Belgium, valamint Flandria fővárosát meg kell védeni az önkormányzatiságtól. Amit talán így is gondol. Bízva abban, hogy miután Magyarországon már mindent központosított, és az iskolarendszertől kezdve egyre kevesebb társadalmi alrendszer bír belső önállósággal, ezt sikerül kiterjesztenie...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Grobán mond valami baromságot, a hívei meg rezegnek rá ez lényeg. Ha holnap az ellenkezőjét mondja akkor annak szellemében savazzák le, vagy rugdossák meg a nertársak ellenségeit.
Profonn
@egyvandor: Csak a fidesz = csak a pénz = csak a Sátán !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.