Van, aki zsidózással, van, aki sípolással emlékezett, pofonok is elcsattantak az 1956-os forradalom hatvan éves évfordulóján. Rég volt ilyen feszült hangulatú ünnepünk.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Ennél méltóbb 56-os megemlékezést nem is tarthattunk volna. Meg volt a nagyarányú összefogás (egymás ellen), az egyetértés (hogy mindenki dögöljön meg aki nem a mi pártunk szekerét tolja), a méltóság (pofán verjük aki fütyül) és az alázat (a rikkancsok iránt akik pártvezérként a többi magyar elleni harcra hívta fel híveit). Az 56-os hősi halott pedig az égből lenézve a fejét verte a falba, hogy ezekért a hülyékért adta az életét.
Szókrakész
Sikerült megint fullra járatni az oszd meg és uralkodj elvét!!!
Warlord
Ott voltak a kokárdás vérbunkó fizetett fideszesek. Részemről nem bot volt, hanem vipera, mert hárman jöttek egyre. Aki pedig otthon ült, ne ugasson bele abba, hogy mi volt kint, hanem fogja be a pofáját.
Szókrakész
@Warlord: Hát?!?!?!
Mit ne mondjak.
Méltón ünnepeltél!!!
Lenin büszke lenne rád!!!
Neki pont ez a primitív bunkó tömeg kellett a forradalmához.
Warlord
@Szókrakész: A te fizetett állatfajtád volt a provokáló. Kokárdában. Agyatlan fasztarisznyák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.