Nagyon erős beszédet mondott a külügyminiszter Kanadában, amit az MTI beszámolója szerint többször tapssal szakítottak félbe.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Mi, mai magyarok úgy szeretjük a mai Magyarországot, ahogyan van."

Ebben azért ne legyél biztos, kiskócos! Akkora világnemzet vagyunk, hogy az elmeroggyanthoz 1 darab hasonszőrű jött el óbégatni, a normálisok kerülik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
"Mi, mai magyarok úgy szeretjük a mai Magyarországot, ahogyan van."

Ebben azért ne legyél biztos, kiskócos! Akkora világnemzet vagyunk, hogy az elmeroggyanthoz 1 darab hasonszőrű jött el óbégatni, a normálisok kerülik!
lópicigáspár
Igen! A világon mindenhol gyűlölnek bennünket, köszönve ezeknek a tetveknek!
Bringás
Köszönjük Orbán Viktor, köszönjük Fidesz!
Béla333
Jön még majd a "Pannon Puma" is! A jelek szerint túl sokat beszélget az új (régi) haverjával:Kókával!
silber13
@lópicigáspár: ...Meg a hozzájuk csapódó, érdekhajhász, kegyelembaksison élő csinovnyokiknak!!:-))
simmering73
Igen! A "magyar" szitokszó lett, köszönhetően a nemzetmegvezetőnek és a maffia fidesznek.
Csizmás Kond
@lópicigáspár: " A világon mindenhol..."...hány helyt köptek le gyűlöletből ?
Csizmás Kond
...szerintem öngyülölők lettetek...a tunyaság, mert lusták vagytok elmenni szavazni a tehetetlenség mert ha nem szavaztok mindenki a fejetekre szarik önmarcangolóvá tett benneteket.
...egyetlen ami összetart benneteket egy kis tüntetés , ahol kisípolhatjátok, kikiabálhatjátok magatokat ...a többi csak szürke hétköznap...már nem akartok vasárnap sem vásárolni...legyőzött a letargia...:)
lópicigáspár
@Csizmás Kond: Nálatok is, mondjuk a "legszebb" élményem Prágában volt egy étteremben. :(
Csizmás Kond
@lópicigáspár: nálunk ???...jártál te nálunk ?
...amúgy sértegetés nélkül az az én szerény véleményem, hogy akit ismeretlenül valahol leköpnek az valamivel rá is szolgált arra.
lópicigáspár
@Csizmás Kond: Igen rászolgáltam! Romániában magyar rendszámos autóból szálltam ki, ez Bradban történt nagynénémnél, Prágában pedig, miután németül lerendeltem az ebédet, magyarul szóltam a feleségemhez. Ezek voltak a főbenjáró bűneim, olyanoktól, akik sosem láttak, nem ismertek. Ez nem nekem szólt, hanem a nemzetiségemnek. Szerencsére felétek már javulni látszik a helyzet. Tavaly jártam Bukarestben és egész normálisan viselkedtek velem, függetlenül attól, hogy az asszony egy szót se tud románul.
Csizmás Kond
@lópicigáspár: ...ja szóval én Brad-i vagyok...gratula...:))...és miből jöttél rá ?
...amúgy én is jártam Romániába is, Bulgáriába is, a cseheknél is Németországba is Ukrajnába is de sehol még ferdén sem néztek rám mert magyarul beszélek, sőt egy alkalommal Drezdában amikor nagynehezen kinyögtem hogy mit szeretnénk rendelni ebédre a pincér tört magyarsággal megkért mondjam el magyarul is mert lehet jobban megérti.
...mondom a verésre mindig rá kell szolgálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.