Elég halkan, de azért behallatszanak a sípoló ellentüntetők a miniszterelnök Facebook-oldalán közzétett október 23-i videón is, amit a színpad nézőpontjából készítettek. A "Viktor, Viktor! " kántálás azért bőven elnyomja a tér hátuljába szorítottak hangját, és a színpadról nézve szinte örömünnepnek tűnik, amit a tömeg művel. Még ha közben éppen embereket vernek is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Alig hallani, de hallani a sípszót...megmondtam én jóelőre, hogy ez lesz...jó távol lesz a kordon, hogy véletlenül se férjen oda senki. Gyáva beszari cigánykirály.
RonaGyuri
Ráadásul neki szeletív nagyot hallása van! Nagyot mondása is, de az egy másik tészta! =))
Hellcat
Alig hallani, de hallani a sípszót...megmondtam én jóelőre, hogy ez lesz...jó távol lesz a kordon, hogy véletlenül se férjen oda senki. Gyáva beszari cigánykirály.
Just look my avatar
Szinkron rendező: Sterbócz Tamásné
Vágó: Zöld Zsófia
Rendezte:Andrew Wayna
A szinkron a Magyar Nemzethy televízió műtermében készült 2016. október 23.-án Vicctor és a fidex megbízásából.
Aki Én
Tiszta Észak Korea. A szeretett vezetőt minden áron jó színben kell feltüntetni. Azt ugyan nem tudni pontosan, hogy a hívek miatt vagy miatta, mert óvják a valóságtól a betegsége miatt?
Akkor is, ha a legfrissebb felmérések szerint
,,Négy százalékkal többen – összesen 66 százaléknyian – elégedetlenek a kormány ténykedésével."
justhpeter
A tegnapi Orbán fellépés csak egy volt a sok közül, amiben saját magát lejáratta. Nem számítom azokat a marhaságokat, amiket mondott, csak azt figyeltem, hogy állandóan egyik lábáról a másikra állt, mintha fázna rendszeresen ismétléseket makogott, olykor, amikor nagy jelentőségű mondatot szánt a népének, rendszeresen belezavarodott és más lett a vége, mint ahogy elindult. A beszéd végére sem értettem, hogy miért nem cserélt már beszédírót. A cserét az is indokolná, hogy az eddigi beszédíró szellemi kapacitása sem méretben sem színvonalban nem emelkedett a vezére fölé.
Nessy
Nekem egy régi kép ugrott be, ahogy ott ágált a mikrofon előtt. Anno a Kárpátok géniusza Nagyváradon szónokolt a Fekete Sas erkélyéről, az ordibált, gesztikulált. így. Igaz, csak esete a tv-ben láttuk a szállodában, mert be sem mehettünk Nagyváradra, már előtte elterelték a forgalmat.
Ezek a "szeretett vezérek" ennyire félnek az ő népüktöl?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.