Ezt a kormányt az MSZP egyedül nem képes leváltani, mert messze nincs akkora támogatottsága – jelentette ki Kovács László volt pártelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában hétfőn.

Az egykori külügyminiszter szerint ezt a kormányt csak úgy lehet legyőzni, ha az összefogásban jobboldali demokraták is részt vesznek, és akkor lehet egy olyan miniszterelnök-jelölt, aki nem valamelyik párt politikusa, hanem egy mindenki által elfogadott, elismert szakember. Hozzátette: ilyenre van példa a térségben.

Kovács László arról is beszélt, hogy 2014-ben nagyon nem sikerült a választási összefogás, aminek az oka az volt, hogy "Mesterházy Attila körömszakadtáig ragaszkodott ahhoz, hogy ő legyen a miniszterelnök-jelölt, szemben a nála sokszorta alkalmasabb Bajnai Gordonnal".

Arra a kérdésre, hogy Karácsony Gergelyt, a Párbeszéd társelnökét el tudná-e képzelni miniszterelnök-jelöltnek a következő választáson, azt mondta: el tudja képzelni, de nem kíván találgatni, az is lehet, hogy olyan ember lesz a legesélyesebb, akinek még sehol sem "forog" a neve.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kacsa0707
Nem kérünk a fasizmusból!!!
Szocialista, nemzeti szocialista ugyanaz az eszmeiségük, az egyik balos, a másik jobbos ideológiával magyarázza a tetteit, de mindkettőben ott a fasiszta szellemiség.
Isten óvjon még egy szocialista kormánytól.
Akinek hiányzik, hogy alkalomadtán a nép közé lövessenek az csak szavazzon majd a szocikra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
@szép új világ: kacsa csak köpködni jár ide.
egyvandor
@peno: fidesz-jobbik barátság mélykeresztény gyökerekkel.
Főlökött
Azért a nem kevés pénzért, hazajőve nyomhatjuk az okosságokat, de mivel nem tudjuk az itteni viszonyokat - elszoktunk már ettől, így lehet, hogy rossz vágányon járunk és a hajóvonták találkozása is tilos :).

MSZP egyedül nem képes :) Ha így haladnak, a következő választásokon, be sem kerülnek az országunk házába. Tényleg felmerülhet bárkiben is Mesterházy - Bajnai, mint lehetséges jelölt ? Ne vicceljünk már.
Folytassuk, Karácsony, de akkor már hozzuk be kedvencünket is, Gyurcsányt. Tényleg Ők lennének, akik masszív - stabil állami szervezetet tudnának összehozni ? Ne már. Kergessünk libát :) avagy táncikáljunk egy kicsit. Mindegyik elbukott, most ismételnének ? Remélem viccelnek ! Örültünk, hogy megszabadultunk Tőlük. Tróger játék volt, tróger kivitelezéssel és résztvevőkkel.

Egy teljesen - az alapoktól teljesen új rendszer kell - olyan szakavatott személlyel, melynek mondanivalója hihető és elfogadtatható is. Programja élén pedig az elszámoltatás, az eddigi időszak disznóságainak feltárása és megszüntetése - felszámolása áll, felelősségre vonással színezve és az alapok rendbetétele.
Ebbe bele tartozik az alkalmatlan főügyészünk és annak stromanja is, a 200 misivel, de a Marcali-s egoista is, de ne keljen sorolnom. Ha mindegyik nagytudású elszámoltatása és felelősségre vonását ténylegesen is végrehajtva megteszi, na az egy nyerő személy, az országunk számára. Ebben a kupiban, lesz dolga rendesen ! -de kétlem, hogy lenne, van egy ilyen ember! Épeszű, erre nem vállalkozna, mert még a TEK is kevés ahhoz, hogyha demokratikusan győzne is és hatalomra kerülne, meg is tudnák védeni.

Akkor felmerül a kérdés, hogy létezik-e olyan személy, aki hófehér és fogást sem találnak rajta, kubatov-listát felállító személyek ? Ha nincs fogás, majd lesz pedifília, avagy hazaárulás, megrontás, vagy valami, amit modvacsinálva összehoznak, ahogy érdekük kívánja. Van - lenne valóság alapja ezeknek ? Nem igazán, de akkor és ott - döntő, tehát érdekből megteszik, mert van az a pénz.
Peller Anikó
@kacsacsőrűemlős: hinnye vazze te csak szavazze a figessz cibábra és az majd nem lövet beléd ha felkoncolod a tekes magánhadseregét és lábbal felfelé felhúzod őket a lámpavasakra.

De, szétlövik a segged hülyegyerek.
Szókrakész
Ez a Lezli Koveksz most nagyon belehúzott a méjdéj kiabálásba.

Már a jobboldalról is kér segítséget?
Miért nem egyből Orbánt kéri meg, hogy segítsen nekik megdönteni Orbán Viktort, alias önmagát?!?!?!
Nagy Mária
@Főlökött: Ezt csak úgy lehetne, ahogyan megírtad. De akkor félre kellene tenni, hogy jobbos-balos. No ez nem megy a magyar embereknek!
Hallottál már ilyen változásról, amely megtörtént forradalom, igazi EMBERI összefogás nélkül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.