Vasárnap, Orbán Viktor Kossuth téri beszéde alatt tettleg bántalmazták a 24.hu munkatársát. 

A videófelvételen az látható, hogy miközben a riporter a munkáját végzi, egy férfi folyamatosan inzultálja, és valaki hátulról a nyaka alá üt.

Tényi István V. kerületi fideszes képviselő ismeretlen tettes ellen tett bejelentést garázdaság gyanúja miatt az ügyészségen.

A legnagyobb feljelentőként emlegetett Fidesz-tag úgy véli,

a mai Magyarországon szükség van arra, hogy a sajtó képviselőit, ha önmagukat nem tudják megvédeni, a büntetőjog szintjén is védelmezze a jog.

A tettes a bűncselekményért akár három év szabadságvesztést is kaphat.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Akár hogy is nézem...megint a fideszesek voltak az agresszívek...ők verekedtem nem a sípolók.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@krumpli: Picinyem, ne engem vegyél komolyan, hanem azt a cikket, amit nem értesz, de hozzáröfögsz!
Hány éves vagy, hogy még mindig értsi gondjaid vannak?
Ami a koromat illeti, berosálnál a valóságtól, bár mások számára érthető.
nezelodo
Nem kell csodálkozni, már rég bekerült a politikai viták eszköztárába a saller, a koki meg a tockos. Nem is tudom, ki vezette be, előbb szóban. Most meg némelyik érvek híján, használta is.
Yoda69
@Hellcat: Ezek a fideSSes izomagyak vertek szet a teveszekhazat is 2006-ban, es probaltak megpuccsolni a Gyurcsany-kormanyt.
egyvandor
@nezelodo: Gorbán híveibe beleépült sem alkotmány, sem törvény, megvédenek a zügyvédek oszt jónapot. Kiket ítéltek el 2006 után? A rendőröket. A rendőrverőket, a gyújtogatókat kvázi kitüntették.
Borsodi
A képmutatás fő erényük.De tudjuk a fideszes politikus hazug haszonleső,tolvaj kétszínű, pénzéhes gerinctelen faj. akik a jóságos segítőkész becsületes hazafit alakítják.
quadrocopter
Ez volt a Nagy Trükk! Mármint az, állami rendezvényre bejutást nyilvánosan nem rendőrök akadályozták, hanem egy haveri cég minisz IQ-jú szalmazsákjai, akiket nem köt sem a Rendőrségi törvény, sem más belügyminiszteri rendelet, tudták, hogy kiket nem shzabad beengedni az elmeháborodott birkahülyítéses dumájára, tudták, hogy jogsértő lesz a fellépésük, de legalább mégsem Pintér bűnözőnek kell magyarázkodnia, egy állami, közpénzből fenntartott szervezet vezetőjének, hanem ennek a kis nulla cégnek, ha perek sora indul meg az állampolgári jogok megsértése végett, akkor majd kifizetik a nekik adott közpénzből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.