A hvg.hu másik kérdésére, hogy rendben van-e, ha magáncég szűri az állami ünnepségre érkezőket a Kossuth téren, a miniszterelnök kitérő választ adott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@Pálinkafőző Rézüst: Vagyis, ha azt írom buzik, akkor te megszólítottnak, vagy nem megszólítottnak érzed magad! Ha azt írom patkányok, te eldöntöd, az vagy e vagy sem és megsértődsz a kijelentésen, vagy magadra nem veszed, hiszen nem vagy az!
Ez pajti nem kommunikáció! Majd, ha leírom a neved, akkor beszélek rólad!i
Védheted a csoportot, ha közéjük valónak érzed magad, de az az üzenet nem neked szólt! Egy csoport lett megszólítva és honnan tudjam ezt leírva, hogy pl buzi vagy!
Tehát amit általánosságban olvastál, az egy csoportnak szól, nem egy valakinek személy szerint, Magadra veszed? A csoport része leszel, de a megszólítás csak általános akkor is nem személyes!
Clavigo
@Bringás: Nem kellene okoskodnod,,,,,,,nem megy.,,Egyszerűen hülye vagy.
Pálinkafőző Rézüst
@Bringás: most akkor meg akarod magyarázni, hogy a többesszám az nem mindenkire vonatkozik, a többesszám csak 1-2 embernek szól miközben 10-20 ember van, és ír egyazon időben egyazon weboldalon? Vagyis van valós többesszám, és kevésbé valós többesszám, és olyan többesszám, ami csak kijelölt egyénekre vonatkozik egy egyazon oldalon egy időben írogató személyek közül??? Ezt még te sem gondolhatod komolyan...:))))))))
Nessy
Mintha egy kordonbontó pártelnöktől már egyszer hallottam volna hasonlót! Majd jönnek a jogászok, oszt jó napot!
vagy ugyanaz mondta?
Viszont mi az ördög fülinek zavartak telefonon Balogh miniszter úrék, hogy menjek vasárnap a Kossuth térre, ha ott aztán a szemem színe alapján vagy beengedtek volna, vagy nem!
Engem biztos nem, mert bottal közlekedek,aztán ki tudja milyen csoda fegyver van benne.
eszegfu
@Pálinkafőző Rézüst: Továbbragozom... ha az általa használt többesszám csak 1-2 embernek szól, akkor miért nem személy szerint szólitja meg?! Belebonyolódott saját logikájába!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.