A hvg.hu információi szerint immár biztos, hogy megszűnik a konstrukció. Kivezetéséről akár 2 hét múlva szavazhat is a parlament, talán - elébe menve a Jobbik követelésének - még a migrációellenes alaptörvény-módosítás előtt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tutajos
Tudta?
A Jobbik már gyakorolja is a kormányzást !!!
"Na, ugye!"
bakegya
Ezek mindíg is együtt zsiványkodtak-Most éppen a ROGÁNT MOZSDATNI fontos és hát végérvényesíteni a cigánybáró hatalmát.
NÉZZEN KÖRÜL MINDEN MAGYAR FELCSUTKÁN .ÉS ,DE HA FELMENTEK A SZABADSÁG-HEGYRE ODA IS EG ÚJABB ORBÁN-MÉSZÁROS PALOTÁBA KÖLTÖZTETHETITEK A CIGÁNYKIRÁLYOTOK.
bakegya
FÉLNEK A BÖRTÖNKOSZTTÓL-A PATKÁNYOK.
szaboria1
Ugyan ez is csak egy nagy félre vezetés hátha a Jobbik beszopja. Mivel decemberig még akar forgalmazni de novemberbe megszeretné szavaztatni a alaptrutyi módosítását.
hetöndöe
Fityfasz retkek,már megint felköptetek az égbe,oszt aláálltatok?Csak rajtatokon kívűl még 3,3 millió birkának is csulás lett a bamba ábrázatja.:-)
bakegya
@szaboria1: minden lehetséges...ami büdösödni kezd abból kimenekülnek-emlékezetes VIKTOR KIRÁLY ahogy benyögte a QAESZTOR-ból kimenekítési figyelmeztetését is -JÓ ELŐRE--kíváncsi leszek A JÓ ARAB ÜZLETTÁRSAITÓL HOGYAN SZABADÍT MEG MINKET SZŐKE HERCEG VEJECSKÉJE-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.