Megkezdődhet a magyar mangalicahús exportja az Amerikai Egyesült Államokba. A szállítás és a hozzá kapcsolódó gasztronómiai bemutatók a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének szervezésében valósulnak meg. Az elmúlt 6-7 évben Ázsiában egyre több mangalicát vásároltak, most pedig az amerikai piac is megnyílhat a mangalicahús előtt – mondta Tóth Péter, a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének elnöke. Hozzátette, a napokban már kiérkezett az Egyesült Államokba az első friss, 60 kilogramm fagyasztott nyers húst tartalmazó magyar szállítmány, amit egyelőre gasztronómiai-bemutatókon használnak fel. A szállítás és a bemutatók a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének szervezésében valósulnak meg.

Forrás: gazdahely.hu
Feltöltő: gazdahely
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Van egy két elhízott zsírdisznó ... bár nem hinném, hogy
ők lennének a nagy hódítok !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@Bringás: Szóval csak bejött a sejtésem! Te vagy a Gyurcsány, csak jól álcázod magad! :)))
eszegfu
Most már értem a trágyatároló EU-s pályázatot! Ezt is bizonyára Mészáros mangalica telepére szabták, hiszen maga a telep is EU-s pénzből épült!
Bringás
@lópicigáspár: Most, hogy így lelepleződtem, hívjatok Fletónak!
eszegfu
@lópicigáspár: Ez ugy lenne helyes -- ha megengeded -- "épségednél, szépségednél... stb.":))
silber13
@Bringás: 18:44,-re: Így igaz!" Csillogó elmédet " biz' Isten reklámozni fogom, mihelyt különbséget tudsz tenni a bigott és a fagott, valamint a triangulum és a preambulum között! Hajrá!
silber13
@Bringás: Ezért fegyver a Szunyizmus is!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.