Az LMP szerint a Külügyminisztériumnak be kellene hivatnia az orosz nagykövetet. Felidézik, hogy Dmitrij Kiszeljov, az orosz állami média igazgatóhelyettese az állami orosz televízió egy műsorában az első "színes forradalomnak" nevezte 1956-ot, és azt sejttette, hogy nyugati hatalmak, vagyis Amerika álltak a forradalom mögött. Ugyanebben a műsorban az orosz állami televízióban "pogromnak" nevezték a forradalmat és olyan hazugságokat állítottak tényként, mint hogy ezrével engedtek el nácikat a börtönökből.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: nemkati
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@nemkati: Ehhez semmi köze Matolcsynak, még nem is élt akkor. :-))
Egy tanulsága viszont van a dolognak, hogy hiába volt minden próbálkozás, a magyarok sorsa előre el volt rendezve. Lehet háborogni, hőbörögni, senkit nem érdekel, hogy mit szeretnének a népek, ha a nagyok akkor is, most is kényük kedvük szerint osztogatják a lapokat. A mindenkori vezetőknek meg az előre megrajzolt útvonalon kell haladniuk népükkel, különben régen rossz.
Amerika megintcsak átveri Európát.
nemkati
@Eriksson: Matolcsynak ehhez pont annyi köze van, mint amennyit írtam, se több, se kevesebb. Nemmondod, hogy akkor még nem is élt?!!! Hát én meg azt hittem hogy de!
Eriksson
@nemkati: Nem kellene minden hírbe madárijesztőket belekeverni. Meg nem is az a téma. :))
nemkati
@Eriksson: Igazad van, nem kellene, és én vagyok az, akitől a legtávolabb áll, hogy minden hírbe madárijesztőket keverjen bele. Olvasd vissza az összes hozzászólásomat, majd meglátod! :)
magyarbakancs
56 meg ünneplése soha nem lesz békés mert mint két oldalon vannak ártatlan áldozatok.
Az egyik oldali áldozatokról a jelenkori politika elfelejtkezik.
56 meg ünneplése a legrosszabbat hozza ki az emberekből,gyűlöletet,agressziót .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.