A kórház és a rendőrség megerősítette, hogy nem tudták megmenteni az életét annak a tizenegy hónapos kisfiúnak, akit egy légpuskával talált el az apja október 17-én – írja a Dunántúli Napló. A kisgyermek kedden hunyt el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Szegény csöppség egy felelőtlen apa miatt kellett meghalnia.
papa.49
@szaboria1: Nem felelőtlen, idióta!!!A töltött fegyvert soha nem rakjuk le, vagy ürítünk, vagy kilőjük a skulót!!!
szaboria1
@papa.49: Anno az MHSZ-nél jártam lőni, légpuskám is volt de eszembe sem jutott a gyerekem jelenlétében a puskával foglalkozni.
papa.49
@szaboria1: A katonaság alatt én is jártam lövész versenyekre, de a fegyver, még ha csak légpuska is nem játék...
szaboria1
@papa.49: Ez így igaz. A fiamnak is csak akkor lehetett használni amikor már elmúlt 15 éves és előtte Ő szakembertől kellet, hogy tanuljon.
eugen4402
Ez az "apuka" megérdemelné, hogy amolyan észak-koreai módszer szerint ágyúcső elé kötözzék, aztán tölts, cél, tűz... Még véletlenül sem tudom elképzelni, hogy egy fegyver csövét egy csecsemő felé fordítsam, mert az ördög nem alszik, és hülye játékot csak hülyék játszanak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.