A Fidesz, a KDNP és a Jobbik egyetért a hetedik alkotmánymódosításnak a frakcióközi egyeztetések után kialakult szövegével, ám "politikai kérdések fennmaradtak" – mondta Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője az előterjesztésről tartott szerdai négypárti – a Fidesz, a KDNP, valamint a Jobbik és az LMP részvételével tartott – tárgyalást követő sajtótájékoztatóján.

Az LMP álláspontjáról Kósa Lajos azt mondta, a párt később dönt arról, hogy a szöveg ismeretében támogatják-e az alkotmánymódosítást vagy sem.

A Jobbikkal kapcsolatban azt közölte: a párt továbbra is fenntartotta azt a véleményét, hogy ki kell vezetni a letelepedési kötvényt. A Jobbik korábban ezt támasztotta az alaptörvény-módosítás támogatásának feltételéül. A Fidesz szerint azonban ennek semmi köze az alkotmány módosításához, a kötvények ügye finanszírozási kérdés.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@szaboria1: Nem meglepő szegény Kósa már azt sem tudja, hogy kan e vagy ártány.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@colibri: ez a polgármesteri ténykedése igencsak érdekes...aszongyák, valami miszter húsz százaléknak hívták(a háta mögött)...
Desischado
Azért a jobik csak együtt muzsikál a fidesszel, ha van lé!
Én is a "nagy rezsi harcost" ajánlom, az még lalánál is hülyébb, és buzgó párt nyalonc!
lampa laz
A kötvény finanszírozási kérdés... ja, saját magatokat finanszírozzátok belőle, nekünk viszont súlyos veszteség, mert nekünk kell majd kamataival együtt visszafizetni.
A jobbik akkor lett volna faßagyerek, ha előbb elszámoltatja a fideszt ezzel a "finanszírozási kérdésel", hogy kinek a zsebébe hullottak ezek a súlyos milliók. Bár van némi fogalmunk róla, h luxusbulibárótóni is ebből tudott röpködni, homárt zabálni, lakást tágítani stb...
namihami
@justhpeter: Márpedig az ő számára már az is megválaszolhatatlan kérdés, hogy melyik a jobb vagy a bal keze. Ha agyi képesség kellene a levegővételhez, rövid időn belül megfulladna.
eugen4402
@Desischado: Egyik verzió szerint "együtt muzsikálnak", a másik lehetőség aljasabb: Ha a Jobbik zsarol, akkor a Fidesz visszazsarolja őket, módszeresen elkezdi felszámolni a Jobbik radikális szárnyát, gondosan ügyel arra, hogy legyenek áldozatok, mert így a lakosság szimpátiáját is kivívják... Magyarul:
"Vona, helyedre..!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.