Példátlan támadásra készül az Európai Bizottság, amely hátrányosan érinti a gazdákat. A gazdáktól teljesen független, migráns válság miatt kialakult helyzetet, a brüsszeli bürokraták a gazdák pénzéből, a közös agrárpolitika terhére akarják megoldani –hangoztatta a miniszter. Fazekas Sándor hangsúlyozta: “a gazdák uniós forrásainak csökkentésével a támogatások átcsoportosításával akarják a migráns helyzetet megoldani, amit nem engedhetünk (…)!”A V4-ek összefogást sürget annak érdekében, hogy meg lehessen védeni mindazokat az agrártámogatásokat, amelyekért megküzdöttünk, amelyek a Közép-Európai térségben élő gazdák fennmaradásához, pénzügyi stabilizálásához nélkülözhetetlenek. A migránsválság kezelése nem mehet az agrártámogatások rovására –tette hozzá az agrárminiszter.

Forrás: gazdahely.hu
Feltöltő: gazdahely
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
az EU nem úgy működik,mint Magyarország,ahol az egészségügyre ,oktatásra szánt pénzek,a nyugdíjkassza orbán és bűnöző társai zsebében landolnak,fazekas
nezelodo
Dagad a rettegtető kórus létszáma, bár én jobban tartottam a miniszter úr haverjának a lépfene fertőzött és a közétkeztetésbe került marhahúsa által terjesztett kórtól, mint MangalicaLőrinc és tartójának az anyagi károsodásától.
quadrocopter
Na, ennek is alaposan utána kell nézni, mert az unióban nem szarházi, hazug, sunyiságban érdekvezérelt mocskok üldögélnek, mint itthon!
Tehát nem akar érkezni a potyalé a csókos "gazdáknak"(?), ezért kell egy aljas hamis ok.
human
"meg lehessen védeni mindazokat az agrártámogatásokat, amelyekért megküzdöttünk"
Ez alatt azt érti, hogy a fidesz földosztási programja az agrártámogatásra épült és nem a termelésre. Ha nem termelnek tényleg megszívják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.