Győrkös Istvánt korábban is elítélték már fegyverrel való visszaélés miatt. „Te mi vagy? Áldozat vagy harcos? Préda, vagy a vadász? És ha a vadász, akkor hogy akarsz igazi vadásszá válni? Az MNA csak a legkülönbeket várja. Akik kitartóak, határozottak, eltökéltek, áldozatkészek. Szalmaláng fellángolókkal, nyafogókkal, egoistákkal, okoskodókkal, hibbantakkal nincs időnk foglalkozni.” -ezzel határozta a honlapján a Magyar Nemzeti Arcvonal, hogy kiket vár az évente megrendezett táborába, ahol harcászati gyakorlatokat tartanak. Ezeket hagyományosan Győrkös István szervezte, aki szerda reggel rálőtt két rendőrre.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Horizont: Ne piszkáld Pinocsetet, most szervezi a határvadász századokat a "migráncsok" ellen. Mindennel ő sem ér rá foglalkozni. Fontosabb neki, hogy ezek a piszok migráncsok ne tudják asszonyainkat megerőszakolni, a munkánkat elvenni, templomaink helyett mecseteket építeni és keresztényeinket - Semjént, Harrachot, Rétvárit és Rubovszky bácsit - üldözni.
De ha majd kezébe veszi az "ügyet", két héten belül rend lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@quadrocopter: Kihagytad, hogy "lo". Ezek James Bolondok...
Mellesleg, ha 1989 óta működik ez a színtársulat, azért elgondolkoztató, hogy azóta volt néhány baloldali kormány is, csak mindenki félreérti a demokratikus jogok gyakorlását. Szerintem fegyveres csapatok kiképzése nem tartozik ebbe a kategóriába. Régen szét kellett volna csapni közöttük.
eugen4402
@Horizont: Dolgos emberek azért fizetnek adót, hogy az állam erőszakszervei biztosítsák a rend fenntartását (többek között). 27 év alatt mindenki sumákolt, hallgatott, és bénán bólogatott a dühöngő őrültek akciói láttán. Ideje lenne már különválasztani a tiszta búzát az ocsútól...
namihami
Mára sikerült a fiúknak annyi titkosszolgálatot gründolni, hogy lassan egymást lesznek kénytelenek megfigyelni. Erre a baromra már nem maradt energiájuk?
Itt az ideje a TEK-et néhány száz emberrel és pár milliárdocskával feljavítani, hogy legyen elég kapacitása az ilyen apróságokra is. A jelek szerint a Gazdájuk őrzése nagyon lefoglalta őket, a teljes kapacitás arra ment el.
dr. prédikátor
@Horizont: Tegnap 1801 re :Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő szerint amikor egy ilyen embert, akiről azt feltételezik, hogy éles lőfegyvereket tart a házában, megközelítenek, nem szabad olyan helyzetet teremteni, hogy az illető lelőhessen egy rendőrt. Póczik Szilveszter hozzátette: Győrkös István a helyi vadásztársaság tagja volt, legálisan tartott vadászfegyvert.
dr. prédikátor
@Horizont: valahová már beirtam: szarnak bajnak nincs gazdája!!!Most is az lesz!!!,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.