Mondanám, hogy Bencsik András szerint Habony Árpád a nemzet lelkiségét gyógyította meg, de úgysem hinnétek el. Vagy, hogy hogy és hogy nem, Andy Vajna rádiója véletlenül a fél országban sugározni fog, holott eredetileg csak budapesti frekvenciát nyert. Hogy a Bors nevű tudományos-fantasztikus magazi

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
@micfild: Itt valami nagyon sántít.

Eleve tudják, hogy tiltott fegyver, ... miatt tartanak házkutatást.
És csak úgy odamennek?
Anettkásan bekopognak?
Csokolom, csokolom?
Mézike
Nagyon jó cikk!
Csak halkan súgom meg hogy amikor a migránsok a gyerekeket hajigálták a kerítésen, a tekesek még javában a körletben húzgálták a gatyájukat, a készenlétisek viszont kinn álltak a katonákkal együtt a kőzáporban amibe vegyült egy csepp emberi végtermék is.
A lényeg, hogy a tekesek a rendvédelmi erők elit alakulata. Ebből következik hogy őket csak abban az esetben vetik be ha a balhét már a többiek lerendezték. Rendőri körökből hallottam ahova egy tekes beteszi a bakancsát, ott a rendőrök, katonák kussolnak. No nem azért mintha félnének, hanem azért mert nem szeretnének semmi elferdített dolgot a törzslapjukon felfedezni. Nem véletlen hogy Ádert is készenlétis rendőrök védik kísérik , saját kérésére.
papa.49
Hát csak azért mert nem akart ,,hősi halott,, lenni!!!
Szókrakész
Kellett egy áldozat, hogy utána azzal takarózva izomból le tudjanak számolni minden rendszerellenes, alias orbánellenes szervezkedést.

A saját rendőreiket is képesek beáldozni, hogy elérjék céljukat.

Mert nekem ne mondják, hogy a hosszú évek alatt nem lett volna okuk, bizonyítékuk bevarrni ezeket.
micfild
@Szókrakész: nekem is ez a legfurcsább ebben a történetben.
Szókrakész
@micfild: Itt valami nagyon sántít.

Eleve tudják, hogy tiltott fegyver, ... miatt tartanak házkutatást.
És csak úgy odamennek?
Anettkásan bekopognak?
Csokolom, csokolom?
eugen4402
@Szókrakész: Ezer %-ra igazad van. Ráadásul gyorsan egymás után a Teréz-körúti robbantás (ott is meghalhattak volna a rendőrök, mert a szegek röppályáját nem lehet kiszámítani), és most egy rendőrtiszt tragikus halála, éppen elég ok, hogy bevezesse a rendkívüli állapotot, vagy kijárási tilalmat, netán a statáriális bíráskodást is. Nem lehet tiltakozni sem, mert több rendőr életét, testi épségét már nem kellene veszélybe sodorni, ez a két megtörtént eset is megbocsáthatatlan cselekedet!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.