Schuster Lórántot, a P. Mobil zenekarvezetőjét Varga Mihály a Magyar Gazdaságért díjjal tüntette ki október 23-án, írtuk meg kedden. Az, hogy Schuster díjat kapott önmagában nem meglepő, a hatvanas évektől a mai napig aktív és ismert zenész. Az érdekes a dologban az, hogy a díjat nem zenei teljesítményéért kapta, hanem azt ismerik el vele, hogy „a gazdaság érdekében kimagasló, példamutató tevékenységet végzett. " Az utóbbi tíz évben eredménye után nagyrészt nem fizetett adót, amikor meg igen, az sem haladta meg a 66 ezer forintot. A cégnek a kétezres évek közepén még 30 milliós árbevétele volt, ami a tavalyi évre 2,4 millió forintra apadt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Baszki én már semmin se lepődök meg !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@Horizont: A P. Mobil isten volt, na de Schuszter soha nem volt zenész, inkább ceremónia-mester. Azért csak megtalálta a mézes-bödönhöz vezető ösvényt...
Tess'mondani, a feketepákónak nem jár valami Nobel-díj, vagy köztéri szobor? Legalább fesse meg a portréját valamelyik Nagynemzeti festőgéniusz. Mert egyszer megröhögtetett..!
nyanya001
Baszki én már semmin se lepődök meg !
RonaGyuri
@Horizont: az mszmp-s káder múltjukból eredeztethető! =))
quadrocopter
A csóró magyar meg adózzon, míg belegebed, hogy ezeknek a rühes kutyáknak meglegyen a luxusuk.
quadrocopter
@Horizont: Szovjet minta volt, hogy a verében ott lógott 25 kiló kitüntetés, ma is így van Észak-Koreában ( You Tube) jelen esetben tulajdonképpen miért is kapta az veréb a Varga-féle kitüntit?
quadrocopter
@Horizont: Még most sem értem, pedig én is ezt olvastam, miért nem részletezi a kimagasló tevékenységet, egyáltalán mi lehetett az a muzsikusnál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.