Mivel Rogán Antal az utóbbi hónapokban nem tartott túl gyakran sajtótájékoztatót, így nagy figyelem övezte a csütörtöki eseményt és előkerültek azok a kérdések, amelyekre már hosszú ideje nem kapnak választ az újságírók.

Előkerült a helikopteres ügye is, de Rogán megkerülte a választ arra a kérdésre, hogy elismeri-e, hogy hazudott a Népszabadságnak – olvasható az Indexen. Szerinte magánbeszélgetést folytatott Csuhaj Ildikóval, a napilap munkatársával, és nem tartozik arról számadással. Az Index kérdésére, hogy hazudott-e, azt válaszolta, hogy erről már mindent elmondott korábban. A 24.hu kérdésére azt sem volt hajlandó kijelenteni, hogy többé nem fog hazudni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Ezt azért nem gondolhatja komolyan Rogán, hogy Csuhaj Ildikóval folytatott beszélgetése "magán"?! Ha nem tudná, segitek: Rogán Antal Ön egy politikus, sőt egy magyar miniszter, Csuhaj Ildikó meg "ellenzéki" ujságiró és tudtommal nem a barátja, de még csak nem is a "jóismerőse"... vagyis a "magánbeszélgetést" ki is lehetne zárni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pisti271
Ezt elkapkodták. Várni kellett volna azzal a fotóval. Sőt azt kellett volna kivárni, hogy ígérethez híven, Rogán perelje be az újságot és a tárgyaláson bemutatni.
Desischado
Hiába rugózik ez az ingyenélő here, akkor sem magánügy, hogy közpénzből repked! A jó cu...va a...ád, tóni!
Zeta
Egy piti "ember",piti védekezése. Dumálhat az asszony,én bizony nem repülök.
Emiatt nem kellett volna eddig halgatni.
szaboria1
@eszegfu: A lényeget fejtetted ki. Ildikót ismerve nem az a típus aki csak magán beszélgetésre megy. Vérbeli újságíró aki az igazságot keresi.
eszegfu
@szaboria1: Igazad van! Kösz a pontositást!
kukac50
Amit az újságírónak mondtál az közügy közpénzen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.