A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor miniszterelnök politikai felelősséget visel a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében.

A párt alelnöke csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, Magyarországon 25 éve nem volt olyan rossz a közbiztonság mint most, amikor "sorozatban támadnak, robbantanak, ölnek meg rendőröket". Vadai Ágnes hangsúlyozta, hogy a bőnyi rendőrgyilkosság nem elszigetelt eset volt, mert a sajtóhírek alapján a rendőrök a Teréz körúti robbantás miatt szálltak ki a gyanúsítotthoz, aki egy szélsőjobboldali szervezet vezetője és a "migráns csürhétől akarta megvédeni az országot".

Nem külső erők, nem menekültek ölnek rendőröket, hanem a kvótakampánnyal feltüzelt magyar neonácik – jelentette ki a független képviselő.

Szerinte egyértelmű Orbán Viktor politikai felelőssége, a Bőnyön megölt rendőr annak a "gyűlöletpolitikának" az első áldozata, amellyel a miniszterelnök a hatalma megtartása érdekében "sokkolta, mérgezte és mérgezi az országot". Orbán Viktor a menekültellenes kampánnyal kiengedte a szellemet a palackból és feltüzelte a szélsőjobboldalt; ide vezetett, hogy a kormány egy "nyíltan fajgyűlölő" újságírót tüntetett ki lovagkereszttel, nyilasoknak akar szobrokat állítani és másfél éve azzal hergeli az embereket, hogy menekültek fognak nőket megerőszakolni – vélekedett Vadai Ágnes.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ja...kár, hogy a fidesz nem vállal soha semmiért felelősséget.
papa.49
@Hellcat: Hát nem tudod ők tévedhetetlenek, ha mégis tévednek akkor azt a baloldal okozta, az elmúltnyocévvel!!!
Pöpec
Jól látja Vadai. Államilag tűrt majd támogatott lett a nácizmus Magyarországon. A fidesz náci szellemiségű, ezért nem fogatta le eddig kebelbarátját. Megfigyelni ugyan megfigyeltette, de békén hagyta. 2006. ősze megmutatta, hogy a pártnak még szüksége lehet ilyen barátokra, sutyiban bevethető fegyveres alakulatra. Nem kétséges, orbán erre is képes.
A bőnyi gyilkos elfogása kifejezetten dilettáns volt. Tudták, hogy fegyver lehet (van) nála. De azért erősködtek, hogy bemennek hozzá. Nemhogy kivárták volna, míg elmegy hazulról pl. tejért. Türelmetlenségük egy ember életébe került. (Azt most hagyjuk, hogy 10 perces (amíg tejért odavan) akcióra képtelenek. És ennek se lesz felelőse. A család csókoltathatja az előljárókat.
desiro
Van egyáltalán valami, amihez értenek?
Béla333
Ez a "politikai felelősség" egy nagy kalap xxx!
Korábbi kormányváltásoknál is mindig az volt a szöveg, hogy a disznóságokért, a lopásokért a "politikai felelősséget" vállalni kell! Persze!
Csakhogy a jogi felelősséget kell vállalni, de ez eddig egyszer sem történt meg!
A "politikai felelősség" amolyan "nesze semmi fogd meg jól!"
papa.49
@desiro: Hogyne az Uniós pénzek ellopásához, ahhoz kitűnően értenek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.