Az értékesített termőföldek harmadát, több mint 74 ezer hektárt fiatal gazdák vásároltak meg a nyáron lezárult Földet a gazdáknak földértékesítési programban – mondta Bitay Márton Örs, az Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkár kedden budapesti sajtótájékoztatóján. A program a gazdák folyamatos támogatása mellett zajlott, az értékesítésre felkínált mintegy 250 ezer hektár 70 százalékát vásárolta meg 30 ezer földműves, a jogosultak harmada. Az értékesített földek 99 százaléka 150 hektár alatti, egy átlagos vásárló két, 30-40 hektár közötti ingatlant vásárolt.

Forrás: gazdahely.hu
Feltöltő: gazdahely
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Rossz a cím
Helyesen :
" Fideszes gazdák..."
quadrocopter
Persze, ezen az úton lehet a legkönyebben hozzájutni a "földalapú" támogatásokhoz és ahogyan Smonkának nem kell elszámolnia az odanyomott milliókról, úgy a "fiatal" gazdikáknak sem! Ótvaros sunyítás van az éterben!
bakegya
CIGÁNYBÁRÓK-FIDESSES TOLVAJOK HITELRE RABOLHATTÁK LE A JOGOS FÖLDTULAJDONOSOK BIRTOKAIT(Az 1942-ES tulajdonlapi bejegyzések a bizonyítékok és még számtalan más is,mert a leszármazottak még élnek)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.