Nem mond le, mert tiszta a lelkiismerete – ezt mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, akit újra megkérdeztek a kínossá vált helikopter-ügyről. Rogán Antal sajátságos magyarázatot adott arra a kérdésre, hogy szerinte hazudott-e a Népszabadság újságírójának, akinek először még tagadta a családi helikopterezést, később viszont már, a helyszíni fotók láttán, elismerte. Videó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@nyanya001: szerintem ezt a szót nem is tudja értelmezni.
Clavigo
@Bringás: Te meg egy ökör vagy.,,párhuzamok nélkül.
nusika
„Nyugodt a lelkiismeretem”""„Ez egy butaság. Ez egy butaság.""...ez egy blöffff...ez egy blöffff...hasonlítanak ??? ...ezek az "őszinte" válaszok, amit az utóbbi időben szó nélkül elhiszünk ...sajnos ez a szomorú igazság!
Bringás
@Clavigo: Úgy látom, hogy a dislexia keményen megérintett. Vagy az értő olvasás? Nem szégyen, még lehetsz celeb! Eszed megvan hozzá! :-))))))))))))))
vitriol
@Perwool: Csakhogy ez nem most derült ki! - ezt az egész ország tudja már régóta!
Perwool
@vitriol: Kivéve, az amnéziás Fidesz birkák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.