Megszólalt a Tényeknek a rendőrgyilkos férfi unokája:

Rémálommá vált az életünk, a nagymamám infarktussal kórházba került. A család több tagját még most is rendőrök felügyelik, a történtek után még a mi házunkban is tartottak házkutatást lőszerek, fegyverek után kutatva.

Rémálommá vált a rendőrgyilkos családjának élete

Dr. Léhner György, Gy. I. kirendelt védője a kisalföld.hu kérdésére válaszolva elmondta:

védence arra hivatkozott, hogy ő nem akart senkit megölni, a fegyvert azért vette kezébe, mert feltett szándéka volt, hogy ezzel megakadályozza a nyomozók házba való bejutását.

Inkább rájuk akart ijeszteni, nem megsebesíteni őket. A műtét utáni ébredéskor a gyanúsítás közlésekor tudta meg, hogy megölt valakit. Mélységesen sajnálja ezt, de az előbbiek miatt csak részben ismeri el bűnösségét.

A fegyverről, amely a kezében elsült, az ügyvéd azt mondta:

ilyen fegyverre Magyarországon senki nem kaphat engedélyt. Sorozatlövő gépkarabély volt egyébként, ezért adott le néhány másodperc alatt több lövést is.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A meggyilkolt rendőr családjának lett igazán rémálommá az élete.
Nyugodjon békében !
De annak aki odaküldött benneteket és nem a rohadék tekeseket,
ne legyen soha egy perc lelki nyugalma, legyenek rémálmai éppen úgy mint
a hatalomnak, aki megengedte ezeknek a mocskos fasisztáknak a grasszálást
és nagyon sajnálom, hogy nem közülük került ki az áldozat !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@eugen4402: Értettem,hogy mit írtál.Épp azért válaszoltam azt,hogy ez már azért pokoli gondolat,még elképzelni is.Elég baj az,hogy egyáltalán ilyen megoldás is eszükbe jut az embereknek.Remélem,hogy ez meg marad csak elméletnek.
cikicakk55
@micfild: Igen,igazad van.Azóta már több oldal cikkét is elolvastam és elkeserítő ami kiderül belőle.Remélem az egész családot elszámoltatják a bűneikért.Ki tudja mire lettek volna képesek ha most nem bukik le az öreg. A kis unokát sajnálom.Talán ha kikerülne abból a közegből akkor még megmenthető lenne.Ha ott marad,ebben a családban,akkor sajnos belőle is egy ilyen magyar ellenes felnőtt válik.
Magasmagyar
@nyanya001: a gyurcsányira gondoltál???
nyanya001
@Magasmagyar: Nem. Arra gondoltam, hogy milyen massza lehet
abba a hólyagba, amit a nyakadon hordasz.
világlátó
A sajnálatos eseményről sok minden juthat a gondolkodók/fantáziálók eszébe. A hungarizmus mindig is csak bajt okozott. Belül is, kifelé is. A kóros nacionalizmus eddig csak tragédiákat okozott. Hogy ezt miért engedik kifejlődni? Talán azért, hogy mérhető legyen az ország népének idiotizmusa. Hogy látható legyen az oktatás hatékonysága vagy inkább hatékonytalansága. lehet hogy azért, hogy a hülyeség területi behatárolhatósága is érzékelhető legyen. A hungarista őrültek hatásterülete is így jobban meghatározható. Aztán arra is lehet következtetni, hol tűnik el fegyver a fegyverszobákból, egyes katonai objektumokból. Hogy nem folyt vizsgálat a fegyvereltűnésekről ? Ez felveti a katonai nyomozóhatóságok, katonai ügyészség, bíróság működésének eredménytelenségét is. Bizonyára van egy agytröszt, amelyik tudatosan előállítja, segíti levegőhöz jutni ezeket az idióta csoportokat, mert rajtuk mérhetik le a rendőrség , a TEK . működőképességét. Kell a lakosságnak néha egy - egy ilyen bemutató, hogy a lakosság érezze a hatóságok erejét, és hatékonyságát. Kell néha egy - egy áldozat is a nyomaték kedvéért. Minden tudatosan tervezett és szervezett, Sajnos már ezt kell feltételeznünk.
A családok " rémálma " érthető és őszinte részvéttel adózhatunk a meglőtt rendőrtiszt családjának. A másik család pedig csak álmodjon rémeket. Bár nagyobb rém mint az öreg nagypapa nem kell. Ha a család , a fia és családja tudta, tűrte, netán elfogadta a nagypapa elvetemült őrültségét, akkor viselje ennek minden következményét. Az unoka nem tehet semmiről, bár az apja és a nagyapja " gyűjtő " szenvedélye bizonyára nem volt új és eddig ismeretlen a számára.
Ami a " csapatot " illeti, igazán adhatnának nekik lehetőséget a mai magyar honvédségen belül egy kutya jól kiképzett rohamcsapatban való részvételre, bár szellemi képességeiket tekintve szerintem ők erre alkalmatlanok lennének. A haza védelme számukra megfoghatatlan fogalom, ők inkább a terrorista képzőbe szeretnének eljutni.
papa.49
@világlátó: Igazad van a gyilkos azt se érdemli meg hogy éljen, viszont a meggyilkolt rendőr család élete tönkrement végérvényesen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.