Az Eötvös Károly Intézet munkatársai idén júniusban találtak munkahelyükön egy különös tárgyat. Idén júniusban egy a távközlési vezetékeket összefogó, kábelárnyékoló berendezést imitáló tárgyat találtunk irodánkban. A történteket haladéktalanul a nyilvánosság elé tártuk. Az ügyben az intézeten kívül álló személy tett feljelentést, melynek nyomán a BRFK Bűnügyi Főosztálya jogosulatlan titkos információgyűjtés vagy adatszerzés bűntette és más bűncselekmény címén indított nyomozást. A július 4-én megindult nyomozást a rendőrség alig néhány héttel később, augusztus 19-én megszüntette. A nyomozó hatóság az általa kiválasztott igazságügyi szakértő műszaki véleménye, illetve kizárólag az intézet munkatársainak körében végzett kihallgatások alapján jutott arra a – mint most kiderült, téves – következtetésre, hogy a nyomozást bűncselekmény elkövetésének hiányában kell lezárnia.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A rendőrség elég gyakran bizonyítja az alkalmalanságát, többnyire akkor eredményes, ha önként jelentkezik a tettes. ítalálnak egy idegen ketyerét és van bőr bűncselekmény hiányában megszüntetni az eljárást?
szaboria1
Tuti, hogy lehallgatták mert ne feledjük Majtényi sokat tudhat a jelenlegi kormányról is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.