A Fidesz és a KDNP szerint Juhász Péter, az Együtt alelnöke nem politikus, hanem Portik Tamás "samesza", és hazugságaival végleg kiírta magát a politikai életből.

Hollik István azt mondta: Juhász Péter politikusi munkája abban merült ki az elmúlt években, hogy mindenféle összehordott vádakkal illette a kormánypártokat és azok politikusait.

Vádaskodásai és az elmúlt időszak eseményei alapján kimondható, hogy egyáltalán nem tekinthető hitelesnek – közölte a kormánypárti politikus.

Kormány: Juhász Péter végleg kiírta magát a politikai életből

Hollik István kifejtette: előző nap bíróság mondta ki jogerősen, hogy Juhász Péter hazudott, megsértette Deutsch Tamás jó hírnevét és emberi méltóságát.

Emellett Portik Tamás "sameszaként" lejáró kampányt folytatott Rogán Antal, Miniszterelnöki Kabinetirodát irányító miniszter ellen, és sajtóhírek szerint rendszeres kapcsolatot ápol Portik Tamással, egy gyilkosságért elítélt bűnözővel, az alvilág egykori fejével – mondta.

Kitért arra is, hogy az előző napi, Rogán Antal kontra Juhász Péter bírósági tárgyaláson megjelent az alvilági bűnöző kapcsolattartója is. "A. Erika egy újságírói kérdésre, miszerint miért Juhász Pétert keresték meg sajtófigyelés ügyében, azt válaszolta, mert a Tamás azt mondta nekem".

Juhász Péter volt ugyanis az aki, állítólag sajtófigyeléseket készített Portik Tamás számára – jegyezte meg Hollik István, és felidézte azt is, hogy Juhász Péter volt az, aki korábban a marihuánát akarta legalizálni. Ismét szóvá tette, hogy az ellenzéki politikus vasárnapi fütyülésével megsértette sok ezer jó érzésű ember emlékezését és a forradalom hőseit.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Amikor Rogán megmondja, hogy ki kicsoda, hmm érdekes..:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
korell
@GeoCravker: Igen, lehet, hogy így van, de amíg azT vizsgálgatjuk, hogy az ellenzék egyes politikusai miben "nem" tetszenek, és miben "különböznek" - egyáltalán mitől, és kiktől, hol a mérce, és ki tartja? - és nem azt, hogy miben értenek egyet, és mit akarnak elérni, mert csak együtt lehet, addig a regnáló kormány leváltása esélytelen.
Csak kérdezem: az összes fidesz-kdnp politikus jó politikus? Nem? Akkor?

Milyen furcsa a magyar. Aki hatalmon van, azt más mércével méri. Azt "erősnek" tartja, vagyis alkalmasnak.
Szerintem pedig a Juhász Péter van olyan politikus ebben a felhozatalban, mint a rogántóni.
GeoCravker
@korell: "Milyen furcsa a magyar. Aki hatalmon van, azt más mércével méri. Azt "erősnek" tartja, vagyis alkalmasnak."
Kínában is működik az égi mandátum intézménye :-)

"Szerintem pedig a Juhász Péter van olyan politikus ebben a felhozatalban, mint a rogántóni. "
Van :-) Olyan van.
korell
@GeoCravker: Akkor? Talán így helyes? A rogántóni, a szíjgyártó, a kósalala, meg ajuhászpéter csapnivaló politikusok? Akkor így kellene mondani.
De mint ember, mégis mekkora különbség van köztük és a Juhász Péter javára, nemde?

Egyébként politikusnak is jobb, de most nem is ez a lényeg!
Létfontosságú lenne a másik minősítgetéséről és személyeskedésről leakadni már! Észre kellene venni, hogy éppen ez a kormányzat célja, az ellenzék megosztása. Ráadásul annyira óvodás szint.

Visszatérve az előző mondanivalóm lényegéhez, egy lehetőség van csak: ha a demokratikus oldalnak nem tetszik ez a "rendszer", az illiberalizmus, és leváltani szeretné, az a minimum, hogy minden xarér nem támadja és nem kételkedik a másikban.
Aki igen, az orbán malmára hajtja a vizet. Hiába hangoztatja, hogy az LMP meg a Juhász... ha/és mindeközben nem veszi észre, hogy ő, saját maga!
GeoCravker
@korell: Juhásznál kevesen osztották meg hatékonyabban az ellenzéket. 2012-2013 -ban nagyon hosszú időre megbénított minden ellenzléki egységet az, hogy hisszan fejtegette, hogy kivel nem tárgyal (Gyurcsány), és kiket nem akar a szabadsajtó úton látni (senkit magán kívül). Nem kis részben ennek köszönhető, hogy 2013 végére egy kétfejű, de alapvetően vezérelvű ellenzéki mag alakult ki a Bajnai-Mesterházy párossal Gyakorlatilag program nélkül. S o.k. ebben már Szigetvári is igencsak sáros volt. De Szigetvárit ugyanaz a millás baromság dobta be a pártvoilágba, amelynek alapjait Juhász rakta le.
S lehet, hogy Kósához képest Juhász maga a fenomán, de ha nem haraxol, nem Kósa szintje a viszonyítási pont.
korell
@GeoCravker: Nem haragszom, és remélem te sem, de nem a Juhász miatt béna az ellenzék. Nem is az egyébként bénázó politikusok "helyett" ébredező civil kezdeményezések miatt. Amiatt, hogy van egy politikai réteg, amelyik bebetonozottnak képzeli magát, és inkább pusztuljon minden, - a civil kezdeményezések főleg -, de a saját - semmire se jó - pozícióját nem meri kockáztatni. A millások több embert tudtak megmozgatni, mint a pártok, és bizony nem véletlenül "fulladt ki". Szerencsétlen baloldalinak nevezett pártok politikusai nem értik, hogy már semmi, de semmi hatalmuk nincs önmagukban. Addig pedig esély sincs változásra.
Dehogy haragszom, egyszerűen másképp látjuk a helyzetet.
GeoCravker
@korell: Nem azt írtam, hogy Juhész miatt béna az ellenzék, és ő az univerzális gonosz. De azt fenntartom, hogy elévülhetetlen "érdemei" vannak benne. Azokat a pártokat, amelyeket az ellenzékben "baloldalinak" tekintenek, még csak nem is a baloldaliság jellemzi kizárólag. A liberalizmus nem tipikusan baloldali ideológia. A vezérelvű ellenzékiség (incl. Szigetvári és Juhász), legfeljebb Orbánhoz képest demokraták, az LMP kifejezetten a jobbcentrum pártja. a MOMA még csak nem definiálja magát baloldalinak. Az MSZP ugyan baloldali öndefionicióval bír, de jócskán mond olykor jobbközepes szlogeneket.
A Milla tényleg nem véletlenül fulladt ki. Leginkább azért, mert mert populizmusban Orbán jobb, programjuk meg azóta sem több a köz felé, mint a "vesszenorbán" skandálása. A HaHa tézisein kívül különben egyébként sem sokat tudtak felmutatni. Ahogy a "civil" mozgalmárok sem. Az intézményesített ökölrázás egyre kevesebb embert érdekel. Ha pedig azon túlmutatóan kezdik rázni az öklüket, akkor Juhász valószínűleg ugyanúgy megy a levesbe vagy Braziliába, mint Kósa. S még az a jobbik eset. Mert alapvetően egy ugyanolyan komplexusvezérelt figura, mint Orbán. Csak nincs hatalma hozzá.
De esezmben sincs a térítés. Te így, én amúgy látom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.