Drágulnak az ötös- és a hatoslottó, a Skandináv lottó, a Joker és a Puttó játékai, a fogadóknak november 6-tól 250 forintot kell egy játékért fizetniük – olvasható az InfoRádió internetes oldalán.

A Szerencsejáték Zrt. közlése szerint a legfontosabb változás az, hogy az eddigi 225-ről 250 forintra emelkedik ezeknek a játékoknak az alapdíja. A portál szerint azok, akik öthetes szelvényeket vásárolnak, már tapasztalhatták az áremelést, hiszen ezek a többszöri sorsoláson érvényes termékek már korábban, október 9-től drágultak.

A Szerencsejáték Zrt. az árnövekedést azzal indokolta, hogy 2010-ben, azaz 6 éve volt utoljára áremelés.

Vannak más változások is, például megújult a Kenó, és a Totó, Góltotó totalizatőri fogadásoknál alkalmazott tét és visszafizetési aránya is emelkedett – hívták fel a figyelmet.

A társaság hangsúlyozta: a díjakkal együtt emelkednek a játékban megnyerhető összegek is. A Joker árával együtt például jelentősen emelkedik a fix nyeremények összege, és a Puttó esetében a tétekkel együtt nő a megnyerhető összeg: az elérhető főnyeremény 12,5 millió forintra emelkedik.

A lottójátékoknál az árak emelésével a nyereményalap is dinamikusan nő, ezért a halmozódás is hasonlóan nagyobb ütemű lesz.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És a lényeg, hogy a Szerencsejáték Zrt adományait Zsiga Marcel volt fideszes képviselő osztja el. Ő volt az aki szerint 47 ezerből meg lehet élni és ő volt az aki a házáig húzott új utat a városában. Mikor el kezdték firtatni, hogy milyen pénzből tett szert új házára a kdnp-s Rubovszky György egy aljas közjátékkal keresztbe tett a vagyonosodási vizsgálatnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Külön a lottó engem nem izgat, de minden drágul, ezt észre vettük már eddig is. ...Egy idős szomszédom hordatja az ebédet, s a jövő hétfőtől az ebédárak 60 Ft-al drágultak. Nincs infláció ugye?! Hazugság megy minden szinten!
namihami
Én még örülök is a hírnek. Az emelés hatására még többet spórolok, mert eddig se lottóztam (és a többit se űztem), az áremelés hatására még inkább nem fogok.
Tiszta haszon.
Levendula
@human: 2015-01-16

"A volt országgyűlési képviselő, korábbi miskolci alpolgármester lett az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt. új cégének vezetője.
A hárommillió forintos törzstőkével 2014. december 22-én alapított Szerencsejáték Service Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság feladata a beérkező támogatások elbírálása lesz – írja a legfrissebb HVG-re hivatkozva a Hír24.

Zsiga Marcell akkor vált országosn ismertté, amikor közölte, hogy „meg lehet élni 47 ezer forintból”, utoljára pedig akkor került be a hírekbe, amikor nem jogerősen pert vesztett Tóta W. Árpád publicista ellen, aki azt írta róla, hogy „úgy bánik a közpénzzel, mintha a sajátja lenne”.
A cégadatok szerint Zsiga Marcell egyedüli ügyvezetője a cégnek."
namihami
@Levendula: Biztos nem folyik be a Kft.-be több, mint havi 47.000 Ft, ezért nincs szükség több alkalmazottra. A teljes összeg a Marcellka zsebét tölti. A cég nevében is benne van: nonprofit. Hiszen megmondta, hogy ennyi elég egy embernek-havonta.
human
@Levendula: Kössz. Nem lett jobb a közérzetem.
Igazi Trebics
Úristen!
Már a szerencsejáték is veszteséges?
Még mi jöhet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.