A bőnyi rendőrgyilkosság gyanúsítottjának ügyvédje szerint védence "véletlenül lőtt", nem akart megölni senkit.

Léhner György az M1 aktuális csatorna péntek esti híradójában azt mondta: a gyanúsított csak "rá akart ijeszteni" a rendőrökre.

Szerinte a 76 éves férfi azt akarta, hogy a rendőrök várjanak egy kicsit, mert ügyvédet szeretett volna hívni, ezért ment be az épületbe. Hozzátette: a férfi azért vette elő a házban tartott fegyverét, hogy visszatartsa a rendőröket, hogy "ne tudják elvinni", amíg ügyvédet hív.

Szerda reggel gépkarabéllyal adott le több lövést Bőnyben a 76 éves Győrkös István, és megölte Pálvölgyi Péter őrnagyot, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt főnyomozóját. A meggyilkolt férfit a belügyminiszter hősi halottá nyilvánította és alezredessé léptette elő. Győrkös István ellen hivatalos személy sérelmére elkövetett, több ember életét veszélyeztető emberölés és lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt rendeltek el nyomozást. A férfi is megsérült a lövöldözéskor, csütörtökön a kórházban helyezték előzetes letartóztatásba, majd a tököli rabkórházba vitték.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A végén még a pacák lesz az áldozat, azt elhiszem a védőnek a dolga, hogy védje a tettest, de ez nem védelem ez ,,mosdatás,,!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@papa.49: De ott indul hogy mit keres egy katonai lőfegyver egy elmebetegnél??? hol szerezte? honnan van?
ilyenre még fegyvertartási engedélyt sem lehet kapni.
papa.49
@micfild: Az már egy másik történet, hogy minden illetékes tudott a pacákról, tudták a beállítottságát mégse tettek ellene semmit 26 éven keresztül, és végül a ,,VÁGÓHÍDRA,, küldtek két rendőrt!!!
Most sűrű fej hullásoknak kéne lenni, de semmi nem lesz a végén megállapítják ,,SENKI NEM HIBÁZOTT,, csupán egy ember meghalt, akinek nem kellett volna meghalnia!!!
kamazuka
Én is véletlenül álltam a pissoir előtt és végeztem dolgom,csak később derült ki,hogy álmodtam!
A magyar jóg értelmezése a jogolvasás rejtelmes szigete.Úgy is fogalmazhatnánk,hogy a joggyakorlása, a jogalkotás csődje!

Legyen egyértelmű!
Mindenki számára!
sokanvagyunk
@Veleda: (17:21) Sorozatra állítva elméletileg 600 lövedék/perc, tehát egy másodperc...
világlátó
Amikor a hatalmi ágak ugyanúgy viselkednek mint Mészáros Lőrinc, amikor megkérdezték vásárol - e médiát, esetleg a Népszabadság és még 12 vidéki lapot kiadó magánvállalatot.
Mészáros válasza az volt hogy nem tudja, ki tudja, elképzelhető, Mindezekből csak az a következtetés: még nem mondta meg Orbán Viktor, mit és mikor fogok venni. A hatóságok, köztük a rendőrség, az ügyészi szervezetek, a kúria, a TEK., az alkotmányvédő hivatal, csak arra vár mit mond Orbán Viktor. Nincs ez másként Rogánnal , Pintérrel, a fidesz alelnökökkel, de még Lázárral is, bár ő kezd önjáróvá lenni. Vagy zöld lámpát kapott, vagy eszesebb az összes többinél.A tucatnyi titkos , szélsőséges kis/nagy csoport valóban előre nem látható kockázatot hordoz .Jobb ha lekapcsolják őket, mielőtt terrorcselekményeket követnek el bármi vagy bárkiellen. Hogy venné ki magát egy magyar, hazai, belterjes terrorhullám, amikor tízegynéhány milliárdért azt ordítozzuk Európában, hogy a migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár.Nálunk most csak párszáz menekült és 18 ezer fizetős letelepedési okmánnyal bíró külföldi van, akik - mint állítják - nem terroristák.Én sem hiszem hogy azok, csak hát az elvek.
öcsi55
@papa.49: Így van ez Papa ahogy leírtad,nem most jöttünk a falévédőről.Ilyen véletleneket jobb helyeken szándékosságnak hívják! Annak mesélhet az ügyvéd aki életében ilyen fegyvert soha sem fogott a kezében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.