Csaknem 30 milliós hiányt termelt volna a kiszemelt útszakasz, és a helyiek sem voltak túl lelkesek. A lakosság tiltakozása miatt átmenetileg lekerült a napirendről az Orbán Viktor miniszterelnök szívének különösen kedves, Bicskét Etyekkel összekötő kisvasút megépítése – írja a Magyar Nemzet a birtokába került dokumentum alapján. A tervezett nyomvonal az etyekiek földjén vagy otthonukhoz közel haladt volna, aminek nem örültek túlzottan. Kérdés, mennyi időt nyertek, miután Tessely Zoltán, a terület fejlesztéséért felelős miniszteri biztos azt kérte az önkormányzattól, készítsenek egy új, színvonalas tervet, ellenkező esetben marad az eredeti elképzelés. Tessely a levélben arról is tájékoztatta az etyeki polgármestert, hogy a Bicske nagyállomás–Felcsút, Pancho Aréna, illetve az Alcsútdobozi Arborétum–Vértesacsa–Lo­vasberény szakasz megépítése került előtérbe. Arról, hogy utóbbi megvalósulása hogy áll, az érintett települések polgármesterei nem tudtak semmit.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Kiváncsi vagyok: hányan utaztak a nyári szezonban a kisvasuton!? Lehet, hogy csucsot döntöttek, mert Révész Máriusz, mint miniszteri biztosa ennek az ügynek is, valamit bizonyára már kieszelt ez ügyben!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.