A Demokratikus Koalíció az Interpolhoz és az FBI-hoz (Amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda) fordul, amiért a miniszterelnök családja Ghaith Pharaonnal üzletel – közölte a párt alelnöke vasárnap.

Varju László elmondta: Ghaith Pharaon nagy értékű ingatlanügyletet bonyolított le Orbán Viktor egyik családtagjával és üzletelt a Magyar Nemzeti Kereskedőházzal. Legújabban pedig Orbán Viktor házával szemben vett magának ingatlant.

Gyurcsányék az Interpolhoz fordultak Orbán bűnöző szomszédja miatt

A miniszterelnök "illusztris társaságba került", hiszen Ghaith Pharaonnak korábban Oszama bin Ladennel is közös üzlete volt – tette hozzá Varju.

Hangsúlyozta:

mivel a kormány nemzetközileg is ismert bűnözőkkel üzletel, a DK mindent megtesz, hogy megvédje az országot.

Ezért az Interpol és az FBI segítségét kéri a párt.

156 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nemeleg hogy orbanek kozel 20.000 potencialis terroristat szabadittottak az orszagra es az Uniora, letelepedesi kotveny kontosbe bujtatva, most mar kozvetlenul uzletelnek terrorista bunozokkel. Mi kell meg hogy a birkak is belassak, vezeruk elvesztette jozan eszet?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Szókrakész: Idiota az aki vilagrahozott te torzszulott.
Mi a faxert lazadnek Merkel es Hollande ellen? Nekem nem artottak, sot a demokracia es az emberseg peldakepenek tekintem oket. Ellenben orbannal aki megosztotta a magyarsagot, szegenyseget es lemaradast hozott az embereknek. Az orszagot pedig az utolso helyre nyomta az Unioban mind gazdasagilag, mind moralisan. Ez ellen kell tenni valamit joember. Jo lenne ha vegre felismerned ki a valodi ellenseg.
Yoda69
@gulyasgyula: Ez igaz. De meg akkor is jo par ezer ott van amirol fogalmunk sincs milyen emberek vettek meg.
gulyasgyula
@Yoda69: ..Ez is igaz de , szerintem nincs is jelentősége ..A hazai államkötvény vásárlóknak is kamatot fizet az állam meg a külföldinek is ..Rogánék a közvetítési díjat nyulták le .Az hogy Magyarországon jelenleg mennyi külföldi van és milyen céllal azt csak találgatni lehet .Az egész világ egy nagy fortyogó katlan lett az elmúlt 25-évben ..Mindenki kotyvaszt valamit ..
Yoda69
@gulyasgyula: Azert nem egeszen. Itt nem csak a kamatot fizeti az allam, de teljes egeszeben a kotveny erteket is. Es egesz pontosan nem az allam, mert az allamnak nincs penze, hanem a MI adonkbol fogjak visszafizetni. A masik pedig hogy aki mondjuk pakisztanbol Magyarorszagra jon az csak vizummal johet annak pedig komoly kriteriumai vannak. Viszont ha kotvenyt vesz akkor a kutya se ellenorzi a mibenletet. Persze tudom a kiralyi teve ennek az ellenkezojet allitja, de ne doljonk be neki.
gulyasgyula
@Yoda69: ..Ez mind így van én is gondoltam ..Vagyis a minden államkötvény tulajdonosok kamatostól kapja vissza a pénzét a beszedett adóból ..Ezt minden ember tudja aki állampapirban tartja megtakarítását ..Talán az jelent némi vigaszt hogy akik vízummal és egy táska pénzel jönnek azokat nem nekünk kell eltartani ..A "" királyi TV "" és a többi tv is folyamatossan hazudik ..Tudsz rólla hogy Romániában óriási tüntetés van , a Spanyoloknál a bevándorlók neki mentek a katonaságnak 32 sérült van , mennyiben , van a 2018-as vizes vb , menyibe van már most a 2024 olimpiai előkészítés , Mennyi lesz a fizetése az 1500 lakosnál kisebb települések polgármesreinek MERT EBBEN MIND AZ 5 PÁRT EGYETÉRTETT HOGY MEG KELL EMELNI A FIZETÉSÜKET PEDIG AZ ILYEN KIS TELEPÜLÉS POLGÁRMESTERÉNEK ALIG VAN MUNKÁLYA ...ÉRDEKES HOGY ILYEN DOLGOKRÓL EGY TV SE KÖZVETÍT ??? Sok mindenről halgatnak az elvtárs --urak és a hires MÉDIA ..
quadrocopter
Szépen - sutyiban, mert mi bizonyítja, hogy az országba érkezése előtt le KT-zták az arabot és időben tájélkoztatták a tagállamokat - beengedték az országba üzletelni a kadtályokkal, majd megsúgták, hogy van körözése, jó lesz ha letapos.
Mlyen fura., hogy Pintér csak most, a botrány kirobbanása után érdeklődik a jenkiknél? Milyen belügyminiszter az, amelyik kullog az események után, tökig teleaggatva titkosszolgálatokkal, feltéve, ha nem szándékos a lassúság az elpucolás biztosítása végett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.