Fokozott figyelemmel kísérik a börtönőrök a román orvos, Dan S. rácsok mögötti életét, mert félő, hogy végez magával.

A férfi ügyvédje a Blikknek azt ecsetelte, védence teljesen össze van omolva, és komolyan fennáll a veszélye annak, hogy megint megpróbálkozik az öngyilkossággal. Dan S. egyelőre biztosan román börtönben marad, a gyilkossági ügyet csak akkor fogják tárgyalni, ha az ellene Romániában indított két eljárás véget ér, és leüli értük a kapott büntetést.

A Miskolcon tüdőgyógyászként dolgozó Dan S. augusztus 31-én rontott rá a nyíregyházi házaspárra, akiket hétéves ikergyermekeik szeme láttára fejbe lőtt. Az asszony azonnal meghalt, míg az apa túlélte a lövöldözést, azonban vélhetően maradandó károsodásokat szerzett. Kiderült: Dan S. elvakultan szerelmes volt a meggyilkolt asszonyba, aki azonban többször is visszautasította közeledéseit.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
jobb lesz , ha nem zavarják meg benne
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
Előbb kellett volna "önveszélyesnek" lennie, nem "közveszélyessége" után!
ila51
jobb lesz , ha nem zavarják meg benne
Mobil123
Most komolyan ! ki a f@szt érdekel ??? hagyni kell!!!
Eladott Ország
Egyébként nem Miskolcon volt tüdőgyógyász, hanem Sátoraljaújhelyen és egy román testvérrel kevesebb lesz. Hazánknak úgy sem adnák ki, mert nálunk bajok vannak az emberi méltóság tiszteletben tartásával. Kutyából nem lesz szalonna.
papa.49
Én szurkolok neki, hogy sikerüljön végre hajtania, azonban van kis bökkenő, az elfogásakor nála lévő pisztollyal miért nem tette meg???
Azért mert egy gyáva szar csupán ez a szemétláda, ahhoz is gyáva, hogy a saját elvakult tettével szembe nézzen, tipikus román!!!
Apám mondta mindig ,,enged be a románt, kiver a házadból,, ő mondjuk a saját bőrén tapasztalta meg a Kárpátokban a román hősiességet, mikor 10 nap után a helyüket a románok vették át az első éjszaka beengedték a ruszkikat!!!
Fradigege
Ne szórakozzanak. Pakolják ki a belső szerveit, használják donorként. Szívják le a vérét is. Hagyjuk már ezt a hisztit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.