Pócs János, Jászapáti fideszes képviselője facebookos oldalán osztotta meg az alábbi bejegyzést:

Azt nem részletezi, hogy pontosan milyen aláírásgyűjtésbe kezdtek, a 444.hu szerint jelenleg egy hasonló akció fut, az AnyaApaGyerekek nevű polgári kezdeményezés, amivel el akarják érni, hogy az Európai Unióban legalább olyan szűkre szabják a család fogalmát, mint ahogy azt példásul a magyar Alaptörvényben is meghatározták.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Letorkolhattok... de lehet, hogy azonos nemüek házasságában, együttélésében jobb helyen van egy gyerek, mint 1-2 családban. Talán mivel nekik nem lehet "igazi", saját gyermekük, igy sokkal jobban vágynak rá és jobban gondjukat viselik, ha már egy tortura után hozzájuk kerül. Ez is egy olyan kérdés, amit egyházi előirásokkal, vagy egy törvénnyel nem sikerül megoldani, ill. megelőzni: ne szeressék egymást az azonos nemüek. Hány hivő lélek nem tartja be a 10 parancsolatot?! Ja, hogy ők meggyónják és bocsánatot nyernek... és azt gondolják: akkor már meg sem történt. Igen álságos!:(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@glorianna: Én már letettem arról, hogy másokban értékeket keressek.
Egy mikrovilágban élünk.
Jó pár család.
Ha a többiek értéket akarnak felmutatni, vevő vagyok rá. Szívesen veszem.
De a durvaságokat már nem akceptálom.
Mondhatják, hogy burokban neveljük a gyerekeket.
De tudom, hogy nekik a tanulásra van igényük. A játék is olyan jellegű.
És a gyerekeink majd kialakítják a maguk kis közösségét.

Mindenki hozott anyagból dolgozik.
eszegfu
@Szókrakész: 9:03 Csak néhány -- a teljesség igénye nélkül -- példa a "családi" modellről, ami ugye férfi+nő+gyerek, tehát semmiképpen nem lehetnek "libsik"... solymári apa a fiával erőszakolták meg a fiu 2 hugát, azaz az apa 2 gyermekét, 2 éven át saját apja erőszakolta meg a lányát, az apa fia kiskoru barátnőjét erőszakolta meg, apja barátja erőszakolta meg a 6 éves kislányát... na meg a gyámügy... pedofil nagypapára bizták 2 kislány felügyeletés a gyámügyi hivatal. Nem gondolom, hogy ezek a "kivételek" erősitenék a szabályt!! Vagyis szerinted ezekben a családokban képes "egészségesen fejlődni a gyerek"?! Sőt... bizonyos esetekben 2 család élete is tönkremegy, amikor egy "barát" tesz ilyent a gyerekeddel! Lehet, hogy rossz példa... de, ha egy bármilyen fogyatékkal élőnek az a vágya, hogy minél teljesebb életet élhessen és u.olyan jogokkal, mint bárki más, akkor talán engedtessék meg u.ez az a saját nemüekhez vonzódó embereknek is! Nem kivánom senkinek sem: de igazán akkor tudná meg az ember mit is jelent a homoszexualitás, ha a családban lenne ilyen... mit tennék én?!
soljanka
@kukac50: Csakhogy a papok nem akar távol maradni. :)
hetöndöe
Kedves csuhás köcsögök,nincs nagyobb probléma ennél Magyarországon?
Én már azzal is elégedett lennék ha tízparancsolatot betartanátok és asszerint élnétek büdös tetvek.
namihami
@Szókrakész: Nem a szex betiltása a cél, hanem a szöveg helyes értelmezésének elsajátíttatása. Olvasd el mégegyszer amit és ahogyan írtam és rájössz, hogy a két tevékenység (a gyerek szempontjából) pontosan ugyanaz.
Ha figyelmesebben olvastál volna, akkor rájöhettél volna, hogy az a változat sem fog soha gyermekszaporulatot eredményezni, mindegy milyen nemű a két résztvevő. A családtervezés szempontjából nézve egál a dolog.
Egyébiránt meggyőződésem, hogy a fenti tevékenységben való részvétel a legtöbb ember számára kizárólag a kettőjük szórakozását, élvezetét helyezi előtérbe és lesz@rja mindehhez a klérus jóváhagyását. Nekik maradjon az évszázadok óta általuk bejáratott ifjúsági változat. Amihez úgyszintén nem kérik ki a család, állam és erkölcs jóváhagyását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.