Januártól – 125 év után – megszűnik az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP). Az OEP lesz a legnagyobb vesztese az állami bürokrácia csökkentésének. A vártnál sokkal több munkatárs elküldése miatt veszélybe kerül a biztosító egyik alapfeladata, az ellenőrzés- írja a Népszava. A lap szerint a kormány az intézmény- és létszámcsökkentéstől a költségek 20 százalékos megtakarítását várja, de átláthatatlan, mennyivel lesz kisebb a kormánytisztviselők és egyéb munkavállalók létszáma januártól, mivel érdemi egyeztetések nélkül hoznak döntéseket.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Perwool
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Kósa és Varga szerint, és az egész csürhe szerint jobban élünk, sőt a vajda szerint ismét lépünk egyet előre! Az OEP dolgozói pont beleestek a szakadékba! Remek hely Magyarország!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
ja és mit tehetnek még tönkre ezek a nárciszok.pusztulat rátok!!
eszegfu
Az meglehetősen furcsa, hogy 40 %-os létszámleépitésnél csupán 20 %-ot takaritanak meg, tehát nem is igazán az alkalmazottak bére és járulékai lehettek a döntő költségek.
aremy
@aremy: bocs munkakönyvet akartam írni.
eszegfu
@aremy: Én munkakönyvnek olvastam eredetileg is!
Desischado
Szép. Ezek mindent tönkretesznek, a szent lopásért! Hogy a lakat rohadna már rájuk a börtönben!
kkalman
Vajon melyik baromarcnak sértette az érdekeit az OEP működése? Vagy csak arról van szó, hogy még nem álltak be kellő intenzitással a seggnyalók táborába?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.