Legalábbis a Nézőpont Intézet 500 fős telefonos kutatása alapján ez a következtetés vonható le – írja a HVG.

A kutatóintézet a Magyar Idők számára készített felmérést Budapesten, 500 fő telefonos megkérdezésével, szeptember 18. és 22. között.

A válaszadóknak ezt a kérdést tették fel:

"Melyik pártra szavazna, ha most vasárnap lennének a választások?"

A biztos szavazók körében 44 százalékot kapna a Fidesz-KDNP, míg a Demokratikus Koalíció 10, az LMP 9, az MSZP és a Jobbik 7-7, az Együtt 6, a Párbeszéd és a Kétfarkú Kutyapárt pedig 3-3 százalékot.

A teljes népességet nézve 32 százalékos a kormánypártok támogatottsága, de itt már az LMP lenne a második 10 százalékkal, a DK pedig a harmadik, nyolccal.

Országos viszonylatban, a legvalószínűbb listás eredményeket nézve a Fidesz-KDNP 45, a Jobbik 23, az MSZP 9, a DK pedig 7 százalékot érne el a választásokon a Nézőpont legfrissebb kutatása szerint.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
@grincss: @idppp: ha igaz lenne Bp-en a 44%, nem kellett volna vidékről buszoztatni a nyugdíjasokat okt. 23-ai megemlékezésre, mert nélkülük is megtelt volna a
Kossuth tér.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@idppp: 12.47
Tudod mit jelent ha valamit idézőjelbe tesznek? És ha még odateszik, hogy honnan idéztek?
Nyilván nem, mert akkor nem írnál olyan baromságot amit írtál!
Azzal akarod elterelni a figyelmet, hogy már megint a régi lopkodók állnának újra össze leváltani a Fideszes mutyitársakat, hogy az ez ellen küzdő LMP-t ekézed?
Én oda idéztem egy néhány cikket, ami bizonyítja az 1994 óra egymást kormányon váltó MSZP/Gyurcsány korrupcióját és a Fidesszel való összejátszásukat.
Nem cáfolod, mert nem is lehet cáfolni az autópálya lopásoknál a Fidesszel való osztozkodást.
Aljas gazemberek vagytok akik ezeknek a politikusnak nevezett szélhámosoknak a szekerét tolja, akik ezeket a bűnözőket akarjátok újra hatalomba segíteni.:

hetek.hu/belfold/201207/offshore_nagyhatalom_a_magyar_elit
"Offshore-nagyhatalom a magyar elit
A kommunista titkosszolgálat keze is benne lehet, hogy a magyar üzleti elit szereplői nemzetközi mércével mérve igazi offshore-lovagoknak tekinthetők. A „tutira” feltehetőleg a szovjet és a bolgár elvtársakkal együtt leltek a magyar külkeresek, bár mindezt szigorúan titkosnak minősített dossziék őrzik. Az üzlet kormányokon átívelő mértéket öltött. Egy főre vetítve 22 ezer dollárt, csaknem hatmillió forintot veszített Magyarország.
A világon jelenleg mintegy negyven olyan állam (némelyikük kis sziget csak) létezik, amely úgynevezett adóparadicsomi területként komoly kedvezményeket kínál az off¬shore cégek számára. Nagyjából a magyar államadósság két és félszerese áramlott ki ilyen cégek irányában Magyarországról a '80-as évek óta. Legalábbis ez derül ki a világ leg¬elismertebb offshore-ral foglalkozó civil szervezete, a Tax Justice Network kutatásából
Róna Péter és Palócz Éva egyaránt úgy vélekedett, hogy azért sem várható az elit radikális fellépése az offshore alkalmazásával szemben, mert éppen ők azok, akik haszonélvezői ennek az erkölcsileg vitatható, de amúgy jogszerű eszköznek. Róna Péter azt is hozzátette: nehezen tudja elképzelni, hogy...
Béla333
@idppp: 12.47
Folytatás:

... Róna Péter azt is hozzátette: nehezen tudja elképzelni, hogy radikális szigorítás történjen offshore-fronton, hiszen a Fidesz üzleti holdudvarában is nagy népszerűségnek örvend a pénzkimentési technika."

Neked meg a szuttyogáson kívül mutatni kellene valami bizonyítékot arra, amivel ekézed az LMP-t.
De ilyet nem mutattál, mert ilyen nincs!
Hazug, ostoba, manipulátor vagy, tényeket nem tudsz mutatni, csak saját rosszindulatú véleményeidet lehet olvasni!
idppp
@Béla333: A Hetekből idéz, számomra az nem kompetens hírforrás, hiszen egy agymosó, családokat szétszakító, pénzlenyúló szekta, a HIT Gyülekezet lapja! Gratulálok, most már értem miért ekkora kretén! Több bizonyítékot írtam a kétszínű, Orbán utasítására alapított/Schiffer párt viselt dolgairól! Szél(kakas) Bernadett Posványosi szerepéről, a kvótanépszavazás melletti kiállásról, a kormányváltó összefogás negligálásáról stb. Ha nem képes felfogni, arról nem tehetek, könyökölni kellett volna, amikor az észt osztották, én sajnos adni nem tudok, pedig roppant sajnálom magát, hogy ennyire idióta! Emigráljon az USA-ba, az indiánok tisztelik a hülyéket! Az LMP Orbán téglája a baloldalon, hívei pedig ugyanolyan mocskok, mint a csúti elmeháborodott agyhalott nyaloncai!
mégállnekem
@Béla333: A lapok olvasása még nem visz előbbre a tények megismerésében...függ attól, milyen lapot olvas az ember...és azt, hogy Gyurcsány "összeáll" az MSZP-vel nem bizonyít semmit csak annyit, hogy a pártok közötti ellentmondást felülírja az ország helyzetének megváltoztatása és ennek a rendszernek az elsöprése. Egy nagyobb ügy érdekében a csatabárdok elásása kötelező!
Béla333
@idppp: 14.33
Már az elején kértem, hogy ha ekézni akarod az LMP-t, akkor valamilyen bizonyítékot tegyél be az állításod igazolására. Hogy te a saját véleményedet hozod fel bizonyítékként, az azt mutatja, hogy ezek szerint komoly szövegértelmezési problémáid vannak.
A te véleményed ugyanis nem mérvadó.

Az általad szeretett politikusok ország kirablásáról szóló cikket és az eredeti tanulmány angol nyelven elolvashatod, ha tudod, itt:
www.taxjustice.net/cms/upload/pdf/Price_of_Offshore_Revisited_120722.pdf

Most meg nehogy azzal gyere, hogy neked magyarul kell!
Egyébként meg nem fogom neked bizonygatni, hogy a Föld kerek, ha nem jársz nyitott szemmel, akkor teljesen felesleges téged oktatni!
Inkább dugd a fejedet a homokba, oda való a jelek szerint!
Béla333
@mégállnekem: 15.28
Hát lehet, hogy neked nem szükséges információt beszerezni, olvasni, mert te már tudsz mindent, de azért ha nálunk nem működik megfelelően az igazságszolgáltatás, nincsenek korrekt médiumok, akkor ha nem akarsz hülyén meghalni, akkor nem árt, ha nyitott szemmel jársz!
A nagyobb ügy (ahogy írod) nekem az elmúlt évtizedek országkifosztó párelitjének a történelem szemétdombjára való száműzését jelenti.
Nem azt, hogy az egyik tolvaj csapat helyett újra és újra hatalomba segítjük a velük a hátunk mögött összejátszó másik tolvaj alakulatot.
Mert ez így semmi, így csak tovább folytatódik az elmúlt évtizedek ország kifosztása, az ország további lecsúszása.
Szomorú, hogy ezt magyarázni kell, hogy ennyit sem látsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.