Őrizetbe vettek egy 31 éves ceglédi nőt, akit egyéves kisfia megölésével gyanúsítanak – közölte kedd reggel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A mentőket vasárnap reggel riasztották egy ceglédi családi házhoz, ahol egy életjeleket nem mutató egyéves kisfiút találtak. Megkísérelték az újraélesztését, de nem jártak sikerrel – olvasható a police.hu oldalon.

Az igazságügyi orvosszakértő szerint a kisfiú feltehetően bántalmazás miatt halt meg.

A rendőrség hétfőn eljárást indított emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt az anya, B. Mónika ellen, és a nőt őrizetbe vette.

A Hirado.hu információi szerint hajnali kihallgatásán beismerő vallomást tett a gyerek 31 éves anyja: éjjel halálra verte másfél éves kisfiát. A nyomozóknak azt mondta, hogy idegességében bántalmazta a gyermekét.

„Az M1 tudósítója beszélt az édesapával, aki tíz éve van együtt a nővel. A férfi azt mondta, az édesanya eddig sohasem bántotta a gyermekeket. Úgy fogalmazott: “összejöhettek a dolgok”, és valószínűleg dührohamot kaphatott a gyermek, erre reagálhatott így az anya, aki hét hónapos terhes harmadik gyermekükkel. (A bűncselekmény elkövetésekor a gyermek édesapja nem volt a lakásban, mert dolgozott, onnan hívták fel a hírrel.)" − írja a Hirado.hu.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Mekkora bűne lehetett annak az egy éves emberkének, hogy agyonverjék, ráadásul az anyja! Meg kellene kövezni, csak, hogy érezzen valami abból, amit adott!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
Az is mérhetetlenül taszitó, ha egy ember egy másik embert okkal, vagy ok nélkül bántalmaz, vagy elveszi az életét, de hogy egy felnőttre rászoruló kisbabát, aki még a sajátja is, az én szememben megbocsájthatatlan bün!!:(( Nincs hozzá elég fantáziám, milyen büntetést is érdemelne?!
simitata
Elmebeteg anya! Ellenkező esetben újból és újból felmerül, hogy a halálbüntetés szükséges. Vannak akik még rabként sem vállalhatók a társadalomban.
Yoda69
@simitata: Szerintem is elmebeteg orult. Ha nem birja a gyerek hisztit miert vallal gyereket, raadasul harmat?
eugen4402
Nagyon ritkán írom le: erre nincsenek szavak! Most leírtam, mert félek, hogy egyre több társunk veszíti el a teljes önkontrollját a szavai és cselekedetei felett... Mondom: félek. Nem a nemlétező migráns-áradattól, saját mesterségesen meghülyített polgártársaim ellenőrizetlen viselkedésétől kell félnem. Kár, hogy itt maradtam. Európában szeretnék élni, de már késő... :-(((
Yoda69
@eugen4402: Gondolj bele, ha meg sikerulne is valami csoda folytan levaltani az orban-kormanyt, ez a mereg amit az emberek lelkebe olt, evtizedekig ott fog maradni. orban kartekonyabb valamennyi eddig politikusainktol. Komolyan mondom o kovette el az igazi haza es nemzet-arulast.
eugen4402
@Yoda69: Sajnos, nagyon jól látod a helyzetet. Jó erős ezer év kellett ennek a népnek, hogy valamennyire megtanulja az itteni népek gondolkodásmódját, viselkedési normáit, és elég volt néhány fidesz-vezette év, hogy kártyavárként összedőljön. Hiába, rombolni könnyebb, mint építeni. Igaz, 40 évvel ezelőtt is akadtak gondjaim, amikor sok ember előtt azt vélelmeztem, hogy az úttörők 12 pontja nem helyettesíti a Tízparancsolatot, és évszázadok kellenek a mentális károk kijavításához, pedig akkor még büntették a bűnözőket (?!)...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.