Európában közép- és hosszú távon a biztonsági kockázat romlására, az "iszlám vallási alapú terrorizmus" mindennapok részévé válására kell számítani, ami miatt elengedhetetlen a titkosszolgálatok, rendvédelmi szervek megerősítése – mondta Horváth József biztonságpolitikai és titkosszolgálati szakértő kedden, az M1 aktuális csatornának nyilatkozva.

A szakértő kifejtette, terrorcselekményt az ezzel a feladattal megbízott, Közel-Keletről érkezők mellett olyan, akár másod-, harmadgenerációs bevándorlók is elkövethetnek, akik az iszlám radikalizmusban találják meg önkifejezési módjukat a társadalom szélére sodródást követően. 

Horváth József közölte: a francia hatóságok a közelmúltban elmulasztották megszűrni azokat, akiket a calais-i illegális menekülttábor felszámolása után szétszórtak az ország területén, ami pedig fokozott biztonsági kockázatot jelent Franciaországban.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
@namihami: Első Orbán-kormány idején a Nemzetbiztonsági Hivatal egyik vezetője , utána az UD Zrt. vezetője volt. A második Orbán-kormány ismét visszahozta állami területre, a katonai elhárítás helyettes vezetőjeként. Szóval nem kell ide teszt, elég fideszközelinek lenni ahhoz, hogy a fidesztévében szakértsen szinte menetrendszerűen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@cs.n.: Szóval akkor szakterülete a törvénytelen lehallgatás és megfigyelés! Nem az ellenzékre kellene tolni az AvH emberkéit és akkor lenne elég ember!
" Pharaon professzor" sem azért ülepedett le nálunk, mert nem volt ember az ellenőrzésére!
human
Az Isis megjelenése és propagandája csak bővítette a terrorizmussal az arra fogékony idióták eszköztárát. A szélsőséges csoportok gyakran terrorizmussal próbálták kiharcolni saját igazukat. Így volt ez Európában az ETA, IRA, Breivik esetében is. Várhatóan az ISIS bukása előtt még lehetnek akciók, de amint elnémul a propaganda csökken a terrorveszély is. Ehhez persze keletet stabilizálni kell.
1magyar
A fegyvergyártó lobbi érdekei mindent felülmúltak a bolygón.
micfild
@glorianna: Feleleges??? biztos vagy benne??
de hiszen azt is melléteszik, hogy csak orbánc tudja megvédeni az országot a migráncsterroristák ellen. és bivalyröcsöge- alsón marinénik és pistabácsik orbáncra fognak szavazni mert azt hiszik meg lesznek védve a migráncsterroristáktól. az a baj hogy marinénikkel és pistabácsikkal telis- tele az ország... és mivel kevéske nyugdijuk van csak fideSStévét néznek és elhiszik amit ott mondanak neki. és mivel sokszor mondják el hogy migráncsterroristák.. hát félnek.
papa.49
Szakértő???= szagértő, ahol közzétette az elméletét az már mutatja azt is mi a véleménye!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.